У БК «Колізей-Машзавод» змагалися юні боксери

У БК «Колізей-Машзавод» змагалися юні боксери

08.12.2020, 14:53

У п’ятницю, 4 грудня, у боксерському залі чернівецького БК «Колізей-Машзавод» відбулися одноденні змагання з боксу, в яких брали участь юні боксери Чернівецької та Івано-Франківської областей. На ринг «Колізея» вийшли представники Чернівців, Вашківців, Косова і Богородчан.

Знову ж таки хочеться висловити подяку керівнику БК «Колізей-Машзавод» Олександру Погодіну і тренеру «колізеєвців» Вадиму Гойтенюку за постійне сприяння у пропагуванні буковинського боксу та пошукам можливостей бойової практики юних боксерів нашого краю, адже, окрім «Колізея», ніхто в Чернівецькій області змагань з боксу, на жаль, не проводить…

Зусилля тренерського штабу БК «Колізей-Машзавод» були винагороджені успішним виступом їх вихованців і на цих змаганнях. У своїх вікових та вагових категоріях перемогли й були нагороджені медалями змагань:

Давід Міносян 60кг. 2010р.н. 

Максим Цурек 35кг. 2008р.н. 

Ілля Тіщенко 37кг. 2008р.н.  

Ігор Милинка 38.5кг. 2008р.н.

Володимир Меленчук 40кг. 2006р.н.

Максим Цурик 64кг. 2008р.н.

Рахмийстрюк Олег 50кг. 2007р.н.

Тренерський склад:

Погодін Едуард

Погодін Олександр

Гойтенюк Вадим 

Усі команди-учасниці змагань отримали подарунки від комплексу «Країна мрій» - сертифікати на лазерні ігри і одразу поїхали туди святкувати участь у цьому турнірі.

Змагання було проведено з дотриманням усіх карантинних вимог,і дають боксерам стимул відповідально займатися боксом та покращувати для свої спортивні навики для майбутніх перемог Буковини на різних рівнях. 

БК «Колізей-Машзавод» також планує в цьому році проведення ще одних подібних одноденних змагань, які завершать навчально-змагальний сезон-2020.

1