У Берліні знайшли вбитою 25-річну буковинку

У Берліні знайшли вбитою 25-річну буковинку

26.07.2019, 15:16

Сьогодні, 26 липня, до редакції сайту ” Заставна Сьогодні” надійшов лист від заробітчан з Берліну, які повідомляють, що 25 липня, знайшли мертвою з ознаками вбивства нашу буковинку Михайлюк Наталію.

Вбита жінка жителька Заставни яка має маленьку донечку, поїхала на заробітки до Берліну, де винаймала квартиру, де і було знайдено її понівечене тіло з ознаками вбивства, як виявилось жінку вбив власник квартири, якого вже взяли під арешт.

Деталі смерті молодої  заставнівчанки з’ясовуються.

Як пише Berliner Zeitung, у ніч на четвер, 24 липня, в Темпельхофі була вбита 25-річна жінка. Злочин стався в хмарочосі на Бургемейстерштрассе.

Крики, що виходили з квартири, вразили сусідів близько опівночі. Вони викликали поліцію. Коли чиновники прибули в передпокій на 7-му поверсі, вони вже підозрювали щось погане: стіни і килим були наповнені кров’ю.

Тараном вони зламали двері квартири 64-річного Бернда С. і побачили забризкану кров’ю жінку, яка лежала на підлозі. Швидка допомога безуспішно намагалася реанімувати мляву жінку, яка колись була коханкою затриманого.

Поліція і сусіди ламають голову над мотивом

Комісія з розслідування вбивств Державного управління кримінальних розслідувань не хоче коментувати злочин або мотив. Мабуть, 25-річна жінка була убита ножем. Вона втратила багато крові. Ймовірно, вона намагалася втекти з квартири перед своїм вбивством. Але винуватець затягнув важко поранену назад в квартиру.

За словами звинувачення, Бернд С. був представлений в четвер увечері суддею, який видав ордер на арешт.

Джерело: https://chernivtsi.online

1