У Берегометі зупинили «УРАЛ 4320» з нечіпованим лісом

У Берегометі зупинили «УРАЛ 4320» з нечіпованим лісом

05.04.2019, 22:24

Житель селища міського типу Берегомет перевозив 20 метрів кубічних лісодеревини за підробленими документами. Працівники Вижницького відділення поліції вилучили транспортний засіб і вантаж.

 4-го квітня у селищі міського типу Берегомет поліцейські спеціальної мобільної групи Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області зупинили автомобіль марки «УРАЛ 4320», який був завантажений лісодеревиною.

 На причепі вантажівки 31-річний місцевий житель перевозив деревину хвойної породи, об’ємом 20 метрів кубічних. Під час перевірки виявлено відсутність чіпів на колодах, а товарно-транспортна накладна викликала у поліцейських сумнів щодо її легітимності. Автомобіль з вантажем поміщено на територію, яка належить Вижницькому національному природному парку для тимчасового зберігання.

 За фактом правопорушення правоохоронці розпочали кримінальне провадження за частиною 1 статті 358 (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів) Кримінального кодексу України.

 Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області

1