У 'Батьківщині' кажуть, що ще не вивчили кандидатури на посаду секретаря міськради Чернівців

У "Батьківщині" кажуть, що ще не вивчили кандидатури на посаду секретаря міськради Чернівців

29.09.2016, 19:36

Фракція "Батьківщина" Чернівецької міської ради не готова голосувати за внесення питання у порядок денний сьогоднішньої сесії щодо обрання секретаря Чернівецької міськради. 

Про це кореспондентові molbuk.ua повідомив перед початком сесії 29 вересня голова фракції "Батьківщина" Чернівецької міськради Олександр ПУРШАГА:

- Щодо питання секретаря, то я взагалі не думаю, що сьогодні просто так з голосу внесуть кандидатуру секретаря, - сказав О. Пуршага. - Навіть якщо внесуть – ми не будемо підтримувати, поки не вивчимо це питання, ту кандидатуру, яка буде подана. І тільки після того можемо прийняти рішення. Просто так, з голосу, - не думаю, що ми підемо на такий шлях. Ми будемо вести переговори. Ми маємо розуміти підтримку тієї людини, рейтинг тієї людини, тієї політичної сили, яка буде висувати кандидатуру. Хто би це не був. Якщо вони подають кандидатуру секретаря, ми маємо розуміти, що за людина, це має бути достойна людина, яка буде працювати на громаду. Гадаю, що це позиція всієї нашої фракції. Бо я як голова фракції відповідаю за всю фракцію. Сьогодні таких рішень ми не будемо ухвалювати.

molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (1)

Бояться втратити лице перед громадою. А так хочеться отримати "вдячність". Хоча деяким "вдячність" не пахне.

avatar

30 вересня 2016 17:35