У 204 виборчому окрузі в Чернівецькій області кандидат у депутати передумав йти на вибори за два тижні до голосування

У 204 виборчому окрузі в Чернівецькій області кандидат у депутати передумав йти на вибори за два тижні до голосування

07.07.2019, 23:35
Кандидат у депутати з Чернівецької області передумав йти на вибори.

Кандидат у депутати з Чернівецької області, опинився серед 11 кандидатів у нардепи, реєстрація яких була скасована на засіданні Центральної виборчої комісії. 

Про це Укрінформу повідомили у відділі взаємодії із ЗМІ секретаріату Центральної виборчої комісії. 

Олег Тулюлюк, кандидат у народні депутати, висунутий партією "Опозиційний блок" на 204 виборчому окрузі, скасував свою реєстрацію за два тижні до виборів. 

“Розглянувши заяви кандидатів у народні депутати України, які балотуються в ОВО, висунутих політичними партіями та у порядку самовисування, про відмову балотуватися на позачергових виборах народних депутатів України, Комісія скасувала реєстрацію 11 кандидатів у народні депутати України. А саме: у порядку самовисування – Ретівова І.О. – в ОВО № 50, Бабенка М.М. – в ОВО № 90, Глиняного Л.П. – в ОВО № 92, Бойка О.В. – в ОВО № 97, Костяка М.М. – в ОВО № 183; висунутих політичною партією "Опозиційна платформа — За життя" – Подостройця К.О. – в ОВО № 135, Бальжик М.М. – в ОВО № 136, Граждана В.В. – в ОВО № 141, Шкарівського В.М. – в ОВО № 143; висунутих Політичною партією "Опозиційний блок" – Тулюлюка О.В. – в ОВО № 204, Левківського М.П. – в ОВО № 207”, — йдеться у повідомленні. 

Також зазначається, що ЦВК внесла зміни до своєї постанови від 26 червня 2019 року № 1346 "Про форму, колір і тексти виборчих бюлетенів з виборів народних депутатів України для голосування в одномандатних виборчих округах на позачергових виборах народних депутатів України 21 липня 2019 року", виключивши із відповідних додатків відомості про вказаних кандидатів у народні депутати України. 

Позачергові вибори до Верховної Ради відбудуться 21 липня.

Джерело статті: “http://bukpravda.cv.ua/ 

1