ТИМОШЕНКО В ІНВАЛІДНОМУ ВІЗКУ ВЖЕ ВІДПРАВИЛИ В КОЛОНІЮ. БУДЬТЕ ВИ ПРОКЛЯТІ, КАТИ! (ОНОВЛЕНО)

ТИМОШЕНКО В ІНВАЛІДНОМУ ВІЗКУ ВЖЕ ВІДПРАВИЛИ В КОЛОНІЮ. БУДЬТЕ ВИ ПРОКЛЯТІ, КАТИ! (ОНОВЛЕНО)

30.12.2011, 13:50

Екс-прем’єр-міністра Юлію Тимошенко етапували в одну з колоній Харківської області. Про це повідомляє джерело "Української правди". За словами джерела, Тимошенко знаходиться в 3-х годних їзди від Качанівської виправної колонії, де її вже очікують.

Тимошенко почали етапувати приблизно о 5-й годині ранку п’ятниці. Її перевозять в інвалідному візку, бо самостійно вона пересуватись не може. За словами співрозмовника, в колонії також уже приготували візок для транспортування екс-прем’єра.

Як відомо, Печерський райсуд Києва 11 жовтня засудив Тимошенко до 7 років ув’язнення, визнавши винною в перевищенні повноважень при укладанні газових контрактів із Росією в 2009 році, що завдало збитки державі.

Апеляційний суд Києва 23 грудня залишив у силі вирок Печерського райсуду у "газовій справі".

Водночас, за рішенням Шевченківського райсуду Києва від 8 грудня Тимошенко має перебувати в СІЗО: такий запобіжний захід суд обрав їй у справі щодо діяльності корпорації "Єдині енергетичні системи України".

Адвокати екс-прем’єра говорили, що доки діє це рішення Шевченківського райсуду, Тимошенко не можуть направити до в’язниці.

Міністр юстиції Олександр Лавринович також пояснював, що доки розслідуюється ще низка справ у відношенні Тимошенко, її в колонію не направлять.

"Українська правда"

Екс-прем’єр-міністра Юлію ТИМОШЕНКО, яку засуджено до 7 років позбавлення волі, етапували із СІЗО. Про це УНІАН повідомило джерело у Державній пенітенціарній службі Україні. Співрозмовник агентства зауважив, що Ю.ТИМОШЕНКО було вивезено із СІЗО сьогодні вранці, однак не уточнив, куди саме.

Як повідомляв УНІАН, вчора, 29 грудня, захисник екс-прем’єра Сергій ВЛАСЕНКО заявляв, що етапування Ю.ТИМОШЕНКО буде незаконним. «Нам не відомо, коли саме, але нам стало відомо про те, що це вирішено зробити терміново до нового року: або сьогодні вночі, або завтра зранку», - сказав він. С.ВЛАСЕНКО зазначив, що 30 грудня із самого ранку він буде у слідчому ізоляторі, щоб з’ясувати, чи там ще перебуває Ю.ТИМОШЕНКО. 

Тим часом джерело у пенітенціарній системі 29 грудня відзначило, що офіційних документів про етапування Ю.ТИМОШЕНКО зі столичного Лук’янівського СІЗО до однієї із колоній у Харківській області не надходило. Водночас він не виключив такого розвитку подій, зазначивши, що у Харкові розташована «одна з найкращих» в Україні з точки зору умов утримання в’язнів жіноча Качанівська колонія (№ 54).

Помощник главы Пенитенциарной службы Игорь Андрушко подтвердил Українським Новинам, что Государственная пенитенциарная служба вывезла бывшего премьер-министра Юлию Тимошенко из Лукьяновского следственного изолятора. «Вывезли сегодня утром», - сказал он. При этом он не сказал, куда направился автомобиль с экс-премьером.

Около 9:00 народный депутат, защитник экс-премьера Сергей Власенко зашел на территорию СИЗО, чтобы узнать, где находится Тимошенко.

Группа народных депутатов от оппозиции отправилась в Лукьяновское СИЗО для того, чтобы прояснить информацию об этапировании Юлии Тимошенко. Об этом сообщает ЛИГАБизнесИнформ.

Несколько народных депутатов от фракции БЮТБ, в частности, Юрий Одарченко, Сергей Подгорный, Антонина Болюра, и другие около получаса стучали и звонили в двери Лукьяновского СИЗО, прежде чем их пустили. За это время Ю.Одарченко пояснил, что еще вчера в Администрации Президента заявляли о невозможности этапировать больного человека, что необходимо дождаться улучшения его здоровья. Тем не менее, сегодня утром стало известно о том, что Ю.Тимошенко вывезли из Лукьяновского СИЗО.

"Мы хотим выяснить, на каком основании, на основе каких законов было совершено это злодеяние", - подчеркнул депутат.

БУДЬТЕ ВИ ПРОКЛЯТІ, КАТИ!
29 Гру 2011, 18:13

За безпосередньої вказівки Януковича, в самий переддень новорічного свята планується таємно вивезти незаконно та безпідставно засуджену режимом Юлію Тимошенко із Лук’янівського СІЗО та етапувати до однієї із колоній в Харківській області.

Інформацію про це керівництво партії «Батьківщина» отримало із добре поінформованих джерел, назвати які із цілком зрозумілих причин ми не можемо.

Такий крок напередодні Нового року та Різдва Христового, вважають в «Батьківщині», потребує не стільки давно і всім зрозумілої політичної, а насамперед морально-етичної та психологічної оцінки. Він свідчить не лише про те, що Україною править людина, яка в такий своєрідний спосіб хоче відповісти на адресований йому «Лист диктатору», а аморальний тип, хворий на садизм. Щоб підняти собі настрій під «йолку», нелюд Янукович готовий зіпсувати свято мільйонам співвітчизників, які голосували за Юлію Володимирівну, підтримують її, вболівають за її долю і за долю України.

Крім того, межигірцю добре відомо, що Юлія Тимошенко хвора, і її не можна навіть було доправити в межах Києва зі слідчого ізолятора до приміщення так званого суду. За даними наших джерел, медичну частину СІЗО шантажем та погрозами примушують видати фальшиві висновки про нібито нормальний стан здоров’я, і не виключено, що підлеглі режиму медичні чиновники піддадуться тиску й підуть на посадовий злочин - підпишуть необхідні папери.

На цьому фоні особливо цинічними виглядають заспокійливі заяви міністра юстиції Олександра Лавриновича про те, що Юлія Тимошенко і надалі залишатиметься в камері Лук’янівського ізолятора.

Прес-служба «Батьківщини»



КОМЕНТАРІ (2)

Ця бандитська зграю хижаків повинна знати , що коли з Юлею щось станеться , то їм всім ,пробачте, буде повний піздец.....  Народ їм цього ніколи не простить )))))))

avatar

Зореслава

30 грудня 2011 12:44

Блин, как они ее выпускать будут? Сами себя загнали. Похоже, дураки.

avatar

андре

30 грудня 2011 21:11