Тимошенко признана лучшим премьером за годы независимости

Тимошенко признана лучшим премьером за годы независимости

28.12.2012, 22:59

Экс-премьер-министр Украины Юлия Тимошенко, отбывающая тюремное наказание, была признана самым лучшим премьером за все года независимости Украины. Такие данные обнародовал фонд «Демократические инициативы» имени Илька Кучерива по результатам проведенного совместно с социологической службой Центра Разумкова общенационального опроса.

«Среди всех политиков, которые за годы независимости находились на посту премьер-министра, наивысшую оценку получила Юлия Тимошенко, которую лучшим премьером считает 19,5% опрошенных. Виктора Януковича считают лучшим премьер-министром 11%», – говорится в сообщении.

В то же время политический режим в Украине был оценен в 4,97 балла по 10-балльной шкале, то есть – посередине между демократией и диктатурой. Большинство граждан (46%) не удовлетворены, как функционирует демократия в Украине, удовлетворены – 40%.

nbnews.com.ua

Опозиція до 10 січня визначиться з проведенням референдуму щодо декриміналізації статті, за якою засуджена Юлія Тимошенко.

Про це повідомив на брифінгу в Харкові народний депутат Андрій Кожем’якін, повідомляє УНІАН.

"Цей процес на стадії обговорення. Ми говорили про те, що закон про референдум, – це закон досить небезпечний, який веде до узурпації влади діючим президентом. Це питання обговорюється. Я думаю, ми до 10 січня визначимося з технологією і початком цієї процедури", - сказав Кожем’якін.

Висловив жаль з приводу того, що Тимошенко вдруге поспіль відзначатиме Новий Рік в ув’язненні.

Водночас депутат відзначив оптимістичний настрій Тимошенко та зауважив, що вона передала "слова підтримки і подяки всім членам фракції" і привітала з новорічними святами новообраних народних депутатів.

За словами Кожем’якіна, під час зустрічі в лікарні з екс-прем’єром були обговорені питання підготовки найнеобхідніших законопроектів, дії фракції під час пленарних засідань, партійні питання, можливість створення на базі трьох опозиційних сил парламентської більшості, а також можливість використання повноважень голови Комітету Верховної Ради з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності (цю посаду обіймає Кожем’якін)у боротьбі з корупцією в країні.

Кожем’якін зазначив, що на останньому пленарному засіданні перед канікулами опозиція в парламенті ставитиме на розгляд соціальні законопроекти, зміни до держбюджету та питання декриміналізації статті 365 Кримінального кодексу України, за якою засуджена Тимошенко.

Говорячи про стан здоров’я Тимошенко, захисник відзначив те, що "вона стала почуватися трохи краще" та в її "очах з’явився оптимізм"

Професор історії університету Акрона (Огайо, США) Барбара Еван Клеменс назвала княгиню Ольгу та Юлію Тимошенко найвідомішими жінками Росії. Про це повідомляє телеканал ZIK.

Книгу "Історія жінок в Росії" вже продають в Інтернеті. На її обкладинці - портрети княгині Ольги та Юлії Тимошенко. І підпис - відомі жінки Росії.

Львівські історики переконані: такі книжки видають тому, що історичні праці про Україну не перекладають англійською мовою, і англомовні історики послуговуються застарілою радянською літературою.

США сподіваються, що до наступних президентських виборів Юлію Тимошенко уже випустять із в'язниці. Про це сказав посол США в Україні Джон Теффт в інтерв'ю Українській правді. «Я сподіваюся, що до 2015 року Юлію Тимошенко випустять. Якщо ж вона не матиме змоги взяти участь у виборах, я впевнений, і ми, і ОБСЄ будемо розглядати це як порушення», – сказав Теффт. В той же час дипломат не захотів робити прогнозів щодо ефективності таких дій.

1


КОМЕНТАРІ (2)

Такі да. ВОНА - лучшая. Таких високих цін на продукти як при ВОНій, не було і поки (дякувати, Богу) нема

avatar

Такі нєт

29 грудня 2012 12:21

 Що ти пизд...ш  А які зараз ціни та тарифи,..  А секретна інструкція ... а взагалі безпредєл у всіх сферах життя.... Ще трохи і ти будеш  молитися щоб вона знову стала вже не премєром а Президентом. І таки вона ним стане!!!!!!!!!!!!!!!

avatar

До такі нєт

30 грудня 2012 19:21