Тиждень фізкультури і спорту у... бібліотеці: пізнавально, цікаво та активно!

Тиждень фізкультури і спорту у... бібліотеці: пізнавально, цікаво та активно!

27.09.2017, 10:00

З 18 по 22 вересня на абонементі  юнацького філіалу обласної універсальної наукової бібліотеки ім. М.Івасюка  бібліотекарі провели Тиждень фізкультури та спорту «Здоровим бути модно, стильно і красиво».

Протягом тижня бібліотекар Наталя Павлюк ознайомлювала користувачів із виставкою – порадою «За здоровий спосіб життя», а бібліотекар Христина Мацків – із калейдоскопом періодичних видань «Здоров`я – вічна мрія людства».

 Тиждень фізкультури і спорту в Україні знаходиться на найвищому рівні розвитку. Багато українських спортсменів стали чемпіонами світу та Європи в різних дисциплінах. А звідки ж починають свій шлях всі видатні спортсмени, як не із уроків фізичної культури та позакласних заходів, присвячених Дню фізкультури і спорту.

 Є два різновиди спорту: професійний та любительський. Дорога у професійний спорт довга і важка, потребує від спортсмена багато часу та зусиль. Любительський спорт доступний для кожного, хто піклується про власне здоров’я ведучи активний спосіб життя. Спорт допомагає людині бути у хорошій фізичній формі, а крім того він виховує характер та силу волі. Заняття спортом сприяють укріпленню здоров'я. Навіть проста зарядка вранці під улюблену музику заряджає енергією на весь день.

Не обов’язково бути професійним спортсменом, щоб отримувати користь та задоволення від занять спортом. Багато хто з людей бігають, хтось ходить на аеробіку та фітнес, хтось грає у футбол чи займається карате. Головне, щоб це подобалося. А разом з тим, це робить вас фізично сильними та впевненими у собі, а також дає можливість знайомитися з багатьма цікавими людьми.

На завершення Тижня фізкультури та спорту зав.відділом абонемента Катериною Павлівною Сергійчук для студентів політехнічного коледжу було проведено вікторину «Спорт : що ви про нього знаєте?». Студенти активно приймали участь та отримали призи  – книги :

І місце – Віталій Глібчук , книга «Йога для всей семьи»

ІІ місце – Ростислав Самойлов , книга   «Древний секрет источника молодости».

Тиждень фізкультури та спорту у бібліотеці  минув пізнавально, цікаво та активно!

Читайте, займайтеся спортом та залишайтеся здоровими!

1