'Тушки' і 'риги' не мають права займати посаду секретаря Чернівецької міськради, - 'Народний контроль'

"Тушки" і "риги" не мають права займати посаду секретаря Чернівецької міськради, - "Народний контроль"

19.11.2015, 17:39

Фракція партії "Народний контроль" у Чернівецькій міській раді не бачить "рига", "тушку" чи представника будь-якого клану на посаді секретаря міської ради, оскільки це посада не політична а виробнича.

Про це на своїй сторінці у Facebook написала перший номер списку "Народного контролю", який матиме свою фракцію у Ратуші, Юлія Сафтенко.

"Багато розмов, як в очі, так і позаочі зараз точиться у Че з приводу вже не виборів, і не результатів, - спільноту цікавить інше питання – хто ж стане секретарем Чернівецької міськради?! Утім, я зокрема і "Народний контроль" загалом переконані, що посада секретаря міськради не є дотичною до політики геть, навпаки, - це посада ВИРОБНИЧА! Саме тому, ми будемо пропонувати і підтримувати ту людину, котра є фахівцем незаангажована політикою і апріорі незалежна від місцевих кланів", - заявила Юлія Сафтенко.

Вона зізналася, що зараз "точаться певні дискусії та баталії довкола цієї позиції".

"Одначе наша відповідь однозначна: "тушки" і "риги", клани та їх представники, не мають ані морального, ані юридичного права займати посаду секретаря Чернівецької міської ради. Більше того, не можна допустити сценарію дестабілізації міської ради на користь одного з відомих нам кланів, який вже давно "прославився" брудними методами боротьби за владу!", - заявила лідер місцевого "Народного Контролю" Юлія Сафтенко у Facebook.

1


КОМЕНТАРІ (4)

Милая красавица,депутат. Поясните пожалуйста Ваше безграничное НЕВЕЖЕСТВО: тушки,риги,клани ...не мають морального та ЮРИДИЧНОГО права займати посаду секретаря."

 

Вам ХОТЬ КТО-НИБУДЬ МОЖЕТ втолковать СМЫСЛ сказанного Вами АБСУРДА? ))))

 

Или у Вас все мозги в бигуди ушли???

avatar

СафтенкО чи СафтенкУ (впрочем не важно)

19 листопада 2015 16:24

Юля Сафтенко все сказала правильно. І це декого бісить. А мені така позиція до вподоби. Підтримую1

avatar

Кирило

19 листопада 2015 16:55

Юля права, ригів на смітник історії!

avatar

Сергій

19 листопада 2015 19:34

Дуже подобається Юля. Справжня 100% українка. Було вигідно підтримувати керівника ТВА Забродського, хавку за нього рвала. Вигнали Васю - і Юля з рупором тут як тут - Васю геть!!!

Тепер нова коньюнктура і дєвушка знову в тренді. Навіть більше - у депутутах. Юля - наша гордість, це наша Чічоліна

avatar

Червоний Ліхтар

20 листопада 2015 16:54