Турнір з міні-футболу пам’яті Юрія Дутчака традиційно пройшов на Глибоччині

Турнір з міні-футболу пам’яті Юрія Дутчака традиційно пройшов на Глибоччині

11.08.2021, 17:04

У п’ятницю, 6 серпня, на штучному майданчику ДЮСШ м. Глибока відбувся вже традиційний, щорічний Турнір з міні-футболу серед юнаків 2005-06 р.н., присвячений пам’яті колишнього директора глибоцької ДЮСШ Юрія Дутчака, який плідно відпрацював на благо спорту Глибоччини протягом багатьох років. 

Цього року турніру, що вже встиг зайняти своє почесне місце серед юнацьких літніх змагань з міні-футболу, виповнилося три роки і зібрав він цього разу шість команд Буковини: чотири команди-учасниці представляли колишній Глибоцький район, а ще дві – місто Чернівці.

На груповому етапі команди було розбито на дві групи, по три в кожній, а по закінченню матчів етапу команди-переможниці груп грали між собою фінальний поєдинок, а другі місця, відповідно, матч за ІІІ місце. Всього під час турніру відбулося 8 поєдинків.

Змагання в першій групі виграла команда ДЮСШ м. Глибока, а переможницею другої групи стала чернівецька «Буковина». Вони й зійшлися у фіналі, де в напруженій грі перемогли чернівчани й здобули звання переможців турніру 2021 року.

Наводимо всі результати ІІІ Турніру з міні-футболу пам’яті директора Глибоцької ДЮСШ Юрія Дутчака серед юнаків 2005-06 р.н.:

І група

ДЮСШ м. Глибока – ФК «Кам’янка» - 7:0

ДЮСШ м. Глибока – ДЮСШ №1 м. Чернівці – 2:1

ФК «Кам’янка» - ДЮСШ №1 м. Чернівці – 4:2

 

  1. ДЮСШ м. Глибока – 6

  2. ФК «Кам’янка» - 3

  3. ДЮСШ №1 - 0

 

ІІ група

ДЮСШ «Буковина» - ДЮСШ м. Глибока-2008 – 8:0

ФК «Волока» - ДЮСШ м. Глибока-2008 – 5:1

ДЮСШ «Буковина» - ФК «Волока» - 5:1

 

  1. ДЮСШ «Буковина» - 6

  2. ФК «Волока» - 3

  3. ДЮСШ м. Глибока-2008 - 0

Матч за ІІІ місце

ФК «Волока» - ФК «Кам’янка» - 5:0

Фінал

ДЮСШ «Буковина» - ДЮСШ м. Глибока – 4:2

Кращими гравцями турніру було визнано:

Кращий бомбардир – Даніел Зеленько (Волока)

Кращий воротар – Павло Поштар («Буковина»)

Кращий півзахисник – Валентин Кузик (Глибока)

Кращий гравець – Денис Топор (Кам’янка)

 

Зауважимо також, що штучний майданчик, на якому проходили змагання, було побудовано свого часу саме за сприяння Юрія Дутчака, і багато в чому саме завдяки цьому команди-представниці Глибоччини демонструють наразі доволі непоганий рівень юнацького міні-футболу.

Долучилася до проведення турніру, звичайно, й Асоціація футболу Чернівецької області, яка надала футбольні м’ячі всім командам-учасницям, а переможців та призерів було нагороджено медалями й кубками. А відбувся турнір за підтримки родини Дутчак, ДЮСШ м. Глибока і заступника голови Асоціації футболу Чернівецького району Миколи Ляха.

Альберт КОМАРІ

1