Цими вихідними відкрили новий спортивний календар змагань з пауерліфтингу на 2015 рік

Цими вихідними відкрили новий спортивний календар змагань з пауерліфтингу на 2015 рік

02.02.2015, 21:23

В період з 31 січня по 1 лютого  в приміщенні спортивного залу БДМУ , що розташований за адресою м.Чернівці , вул. О.Гузар 2 , відбувся відкритий чемпіонат області з силового триборства та жиму лежачи без екіпірування . В змаганнях приймали участь юнаки, дівчата, юніори та юніорки, чоловіки, жінки та ветерани у віковій категорії з 12 до 45 років . Загалом взяли участь близько 100 спортсменів з 5 команд області.

За результатами змагань вихованка Крушельницького В.Ю.  Цікул Аліна (2002 р.н.) одержуватиме індивідуальну стипендію впродовж року як перспективна спортсменка. Віктор Боднар показав кращий результат у вправі жим лежачи – 205 кг. Він також отримує фінансову допомогу для підготовки на Чемпіонат України з жиму лежачи, який проходитиме в місті Мукачеве ( 17.03-20.03.2015р) .

За результатами  цих змагань будуть відібрані кращі спортсмени для участі в Чемпіонаті Європи, який проходитиме в Чехії (05.08.2015р). П’ятеро спортсменів виконали нормативи КМС (кандидат в майстри спорту): Маляр П., Гангур Д. (тренер Циба Ю. Г.) , Волощук С. (тренер Ясенецька Н. С), Дерів Б. (тренер Циба Ю. Г.) , Незвещук В. (тренер Ясенецький І.О.).  Також хотілось би відзначити Слюсара О., який зібрав в сумі триборства 690 кг. (норматив майстра спорту) . В змаганнях також прийняв участь ветеран спорту Зозульченко В. з Новдністровська , якому виповнилось 66 років. Він зайняв 3 місце в загальному заліку. Він служить прикладом для молодих спортсменів нашої федерації.

Депутат верховної ради  Григорій Тіміш передав нам прапор України, який буде згодом переданий нашим воякам в зону АТО в 128 гірсько-піхотну бригаду. Спортсмени та  глядачі написали на ньому свої побажання. Основним з таких побажань було: «Повертайтесь живими і з перемогою.  Ми вами пишаємося!!!» . Хвилиною мовчання спортсмени федерації та глядачі вшанували трьох наших пауерліфтерів, які загинули в зоні АТО: Крисоватий Ігор (КМС), Галай Андрій (КМС), Піцул Віктор (1 розряд).

Окрема подяка нашим спонсорам :

-          Торгова марка «Аплот» наш основний спонсор

-          Хлібобулочні вироби ПП Чоботар В.

-          БК Ромтіс Буд

-          ТМ Валякузьмінська

Особиста подяка від мене, як  президента ФПЧО Качмарського С.М., новоствореній  громадській організації «Чернівці – місто майбутнього» та ГО «Автомайдан-Чернівці» та її лідеру Коломійцю Олексію за надану допомогу.

Спорт – це пропаганда здорового способу життя та виховання патріотичного духу молоді в цей важкий час для України .

 Президент ФПЧО   Сергій Качмарський

1