Триста і ще п'ятдесят мільйонів гривень: для ремонту буковинських доріг Бурбак зробив стільки, скільки до нього не робив жодний інший народний обранець (+перелік доріг)

Триста і ще п'ятдесят мільйонів гривень: для ремонту буковинських доріг Бурбак зробив стільки, скільки до нього не робив жодний інший народний обранець (+перелік доріг)

16.05.2019, 17:58

Ще на початку цього року Кабінет міністрів України дослухався до пропозицій народного депутата Максима Бурбака, виділивши понад 300 мільйонів гривень на проведення капітального ремонту автошляхів Чернівецької області.

Свого часу нардепа від 204 виборчого округу з центром у Хотині обурив стан дорожнього полотна у межах Новоселицького району. Він звернувся до глави Уряду Володимира Гройсмана з пропозицією невідкладно виділити кошти на капремонт ділянки дороги «Житомир-Чернівці».

«Вважаю, що це обличчя нашої області. Тішуся з того, що відрізок, який ремонтували торік – це дорога державного значення Н-03, яка знаходиться у межах мого 204-го виборчого округу – від Хотина до Чернівців – витримала важкі погодні випробування», – розповів нардеп Максим Бурбак.  

В Уряді позитивно відреагували на прохання Максима Бурбака, включивши до переліку об’єктів будівництва, реконструкції, капітального та поточного середнього ремонту автомобільних доріг загального користування державного значення у 2019 році низку автомобільних доріг Буковини.  До переліку також потрапив міст поблизу села Маршинці. На проведення ремонтних робіт додатково було виділено 300 млн грн. Це було зроблено ще в лютому місяці. 

Зокрема, перелік передбачав фінансування будівництва автомобільної дороги Р-62 Криворівня — Усть-Путила — Старі Кути — Вижниця — Сторожинець — Чернівці на ділянці км 22 + 400 — км 23 + 600; будівництва мостового переходу через р. Прут на км 9 + 510 автомобільної дороги Т-26-06 /Н-03/ — Новоселиця — Герца — контрольно-пропускний пункт “Дяківці”. Відремонтувати мали дорогу  М-19 Доманове (на м. Брест) — Ковель — Чернівці — Тереблече (на м. Бухарест) на ділянці км 536 + 918 — км 542 + 018; Н-03 Житомир — Чернівці на ділянці км 304 + 500 — км 348 + 760 (окремими ділянками). 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Округу, який обрав Бурбака, пощастило з народним депутатом: Чернівецька область у трійці лідерів за сумами на соцеконом, а його округ - отримав найбільше в країні

І ось нарешті чергова гарна новина на фронті ремонтних  робіт - наслідок синергії зусиль народних депутатів України Максима Бурбака і Миколи Федорука, обласної адміністрації та Уряду. Біля 50 млн грн погоджено на ремонти доріг 204-го виборчого округу Чернівецької області.

- Ці кошти підуть на ремонт доріг в Сокирянському, Хотинському, Кельменецькому та Заставнівському районах, - повідомив народний депутат України Максим Бурбак. - Зокрема, стара дорога з Чернівців до Заставни на ділянці в Малому Кучурові, дорога Зелена - КПП «Подвір’ївка», з Нелипівців на Лукачани та Грушівці, вулиця Крута в Оселівці Кельменецького району, дороги Романківці-Гвіздівці, Шебутинці-Лопатів-Покровка, Новоолексіївка-Вашківці Сокирянського району, дороги Хотин-Рукшин-Клішківці, Клішківці-Недобоївці, Данківці-Круглик-Ярівка Хотинського району. Зазначив не повний перелік. Спільними зусиллями розбудовуємо інфраструктуру нашого округу! Далі буде! Обов`язково !!!

1


КОМЕНТАРІ (2)

Далі буде! Обов'язково !!! Але вже без тебе бурбаче!

avatar

204

17 травня 2019 09:08

а яка заслуга бурбака.  Податки ми платимо. А він ділить і бере відкати. Не поможе Максимко звалює у свою англію

avatar

Ух ти

17 травня 2019 20:22