Троє претендентів на скриню Фищука, йо-хі-хо, і пляшка рому!

Троє претендентів на скриню Фищука, йо-хі-хо, і пляшка рому!

11.06.2018, 22:18

Столичне Інтернет-видання "Апострофназвало три кандидатури, які розглядають для призначення на посаду голови Чернівецької обласної державної адміністрації.

 Як зазначає сайт із посиланням на власні джерела, замість діючого голови ОДА Олександра Фищука новим губернатором можуть призначити чинного першого заступника голови ОДА Михайла Павлюка.

 Інша кандидатура, яку "Апостроф" називає ймовірним претендентом на крісло губернатора - нардеп від "БПП "Солідарність" Іван Рибак.

 Читайте також: 

 Крім того, видання висуває версію, що на цю посаду також можуть призначити нинішнього заступника голови Хотинської районної державної адміністрації Тетяну Бринь. Її, мовляв, лобіює безпосередньо нардеп, керівник фракції "Народний фронт" Максим Бурбак.

 Раніше повідомлялося, що столичне видання "Українська правда" з посиланням на власні джерела повідомило про заміну голів ОДА у Чернівецькій та Чернігівській областях, які нібито мають відбутися найближчим часом.

 Сам же Фищук заявив, що йому нічого не відомо з приводу ймовірності його відставки.

1


КОМЕНТАРІ (4)

Рибак може бути, а всі інші -- якийсь розіграш. Хіба що трапилась помилка і мали на увазі старшого Павлюка. Якщо віковий ценз дозволить...

avatar

Антон

11 червня 2018 23:47

А той, "забумбонений" бурбакою, Зарайський зі своїм "придворним" Букінфо і собі почав "добирати" губернаторів замість Фищука.

avatar

Юрій

12 червня 2018 08:11

буде Фищук до травня 2019 р. Павлюк і Рибак працюють на виборчою кампанією 2019 та іншими задачами з Києва. Усе буде добре, варто заспокоїтися та перестати цю тему час від часу будоражити.

avatar

Емілія

12 червня 2018 08:17

Зарайський узагалі нахабно-продажний тип. Свою маячню друкує, а кментарі, що не відповідають його привітивізму, видаляє. Геть хама і кон"юнктурника! Геть БУКІНФО! 

avatar

Мигай

12 червня 2018 18:55