Ткачук і Порошенко до виборів вже готові?

Ткачук і Порошенко до виборів вже готові?

26.04.2014, 00:46

Чернівецька міська виборча комісія зареєструвала Віталія Ткачука кандидатом на посаду мера міста.  Поки дехто з претендентів ще тільки збирається до виборчкому, пан Ткачук встиг вже сьогодні отримати  відповідне посвідчення про реєстрацію.  Незначний штрих, який проте  свідчить: претендент чітко знає чого прагне, вміє швидко організуватися сам і має професійну команду помічників, які працюють системно і злагоджено.

Ще одним непрямим свідченням серйозності намірів Ткачука на перемогу стало блискавичне розгортання роботи виборчого штабу і поява зовнішньої реклами. 

Ще навіть не всі претенденти на пост Президента України встигли візуально нагадати про себе (за винятком тих таки панів-добродіїв Порошенка, Добкіна і Ляшка), як Ткачук і тут виявився на висоті. Першим з-поміж усіх кандидатів на мера Чернівців засвітив біл-борди з гаслом всієї кампанії.  Реклама ця поки прихована, так як прізвище кандидата на ній ще не вказане.  Але по змісту не складно здогадатися, кому вона належить. Недаремно ж Віталій Ткачук весь цей час нагадував городянам: нам тут жити!

Активний старт дозволяє припускати, що вся виборча кампанія цього кандидата на посаду Чернівецького міського голови буде такою ж динамічною і змістовною.

1


КОМЕНТАРІ (9)

Найкращий вибір: Порошенко - президент, Ткачук - мер!

бажаємо Вам успіхів!

avatar

Від міста

25 квітня 2014 21:53

Його біг морди добре дивились би поруч з добкіним. Чимось вони схожі.

avatar

Василь

25 квітня 2014 21:54

Основатель партии регионов ,продажный Параша..Ой ! Парашенко будущий претиндент в президенты и продажный Ткачук отличная партия для Фирташа и Януковича!

avatar

Человек

26 квітня 2014 00:31

Авантюристи рвуться до влади! Ні сорому ні совісті!!! Чернівчани! невже ми такі тупі і дурні, що допустимо до влади бичка з міліардером?

avatar

Чернівчанин

26 квітня 2014 10:41

ці два кандидата побудували успішне своє життя, значить зможуть і побудувати успішну Україну, місто!

avatar

Олена

26 квітня 2014 10:45

Так я не зрозумів, а що Ткачук іде в мери від Порошенка? Той і той самовисуванці, той і той підприємці. Навіть кольори бігбордів однакові. Побачимо,що буде далі. Ото буде номер, як приїде Порошенко і скаже, що підтримує Ткачука. Цілком можливий розклад. Раз Удар не підтримав Проданшу, треба вибирати з тих, хто не прив"язаний до жодної політичної сили. 

avatar

Вадим

26 квітня 2014 11:00

Ткачук балатується для того, щоб знову, як минулого разу, знятись незадовго перед виборами. Заробити пару рублів. Та й правильно робить, молодець. 

avatar

Наталія Володимирівна

26 квітня 2014 17:24

Вибори, вибори - кандидати ПІДАРИ! Принаймі поки що. Михайлішин, порви цю кодлу. Ти один патріот міста!!!

avatar

Віталій

26 квітня 2014 17:26

ПОЦ (Михайлішин) ще не зареєструвався! А пірватри він може лише свою дупу, не більше! Всі пам'ятають як він клявся в вірності Януковичу і любов його ПР! Від цього не відмиється! НІКОЛИ!

avatar

Псевдопатріоту

26 квітня 2014 17:35