Тіміш повідомив, що сесія Чагорської сільради  одноголосно відхилила думку щодо можливого об'єднання з Чернівцями

Тіміш повідомив, що сесія Чагорської сільради одноголосно відхилила думку щодо можливого об'єднання з Чернівцями

30.03.2018, 10:29

У Карапчеві Глибоцького району народний депутат України Григорій Тіміш зустрівся з активом села, головою сільради та депутатом районної ради.

- На останній сесії обласної ради я виступив з трибуни щодо зняття з розгляду питання щодо відведення земельної ділянки Карапчівської школи, - нагадав Григорій Тіміш. - З місцевим активом обговорили дане питання і подальші дії щодо захисту Карапчівського парку-пам'ятки Садово-паркового мистецтва, в якому налічується близько 35 порід дерев. Він має історичне, наукове та пізнавальне значення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тіміш заявив, що добудова пунктів пропуску "Дяківці" та "Красноїльськ" під загрозою

 - Також говорили про процес децентралізації. Почув ствердне бажання формувати громаду за попередньо обговореним форматом, в межах сіл Карапчів, Купка, Сучевени, Йорданешти, Корчівці. Тут нихто не розуміє рухів заступника ОДА Гостюка та його «загулявшую весняну фантазію». Ми об'єднаємо свої зусилля! Громади переможуть!

- Таке ж питання було піднято на сесії Чагорської сільради, всі депутати якої разом з керівниками бюджетних установ села та керівниками району головою РДА Георгієм Васильовичем Придієм та Петром Володимировичем Панчуком впевнено і рішуче висловили позицію створення нової ОТГ з Молодіївською та Луковицькою сільрадами.

- Також всі одноголосно відхилили думку щодо можливого об'єднання з Чернівцями, - повідомив Григорій Тіміш. -  Думку громади поважаю і буду допомагати їм реалізувати свої задуми! Аналізуючи ці зустрічі, відчуваю, буде гаряче! Але до битви ми готові! Ми передамо всі рішення сесій про об’єднання на Кабмін, нехай там побачать, що тільки «два Швондера» протистоять цілим багатотисячним громадам! У нас найбільша сила - це люди та Бог!

1