Тімарцев натякнув підприємцям 'Калинки', що податкова не буде миритися з тіньовою зарплатою, торгівлею фальсифікованими та безліцензійними лікеро–горілчаними виробами і цигарками

Тімарцев натякнув підприємцям "Калинки", що податкова не буде миритися з тіньовою зарплатою, торгівлею фальсифікованими та безліцензійними лікеро–горілчаними виробами і цигарками

30.10.2013, 23:23

Нещодавно, начальник Головного управління Міндоходів у Чернівецькій області Олексій Тімарцев зустрічався з бізнес-активом одного із найбільших ринків на Буковині – Комунального підприємства «Міський торговельний комплекс «Калинівський ринок». 

До участі у заході також були запрошені - Генеральний директор ринку - Руслан Сербінчук, начальник ДПІ у м. Чернівцях - Ярослав Городенський, представники громадських організацій - Ігор Кухарчук та Наталія Батракова. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Міндоходів у Чернівецькій області.

 Перед початком засідання очільник Міндоходів на Буковині спілкувався з журналістами місцевих засобів масової інформації, і на запитання чому для зустрічі був вибраний саме ринок «Калинівський» зазначив: «На цьому ринку провадять діяльність понад 10 тис. підприємців, або третина з тих платників, що зареєстровані у ДПІ у м. Чернівцях. Торговельний комплекс входить до четвірки найбільших ринків України і єдиний з усіх великих гуртово-роздрібних ринків у державі залишається у власності міської громади Чернівців».

Олексій Тімарцев у своєму виступі звернув увагу присутніх на те, що сутністю наближення України до європейських стандартів по всіх податкових напрямках є - адаптація законодавства, зниження ставок податків, загальний курс на спрощення податкових процедур, висококваліфіковане обслуговування платників із застосуванням новітніх технологій, зниження фіскального тиску.

Наприкінці засідання Олексій Тімарцев підкреслив: «Завдання нашого відомства - це створення комфортних умов, розвиток електронних сервісів та надання якісних адміністративних послуг. Ми неухильно дотримуємося задекларованого нами принципу зниження фіскального тиску та не проводимо безпідставних перевірок на ринках, але це не означає, що ми будемо миритися з тіньовою зарплатою торгівлею фальсифікованими та безліцензійними лікеро – горілчаними виробами і цигарками, особливо реалізацією цих товарів неповнолітнім».

Присутні з цікавістю переглядали слайди, на яких демонструвалися перелік та функції всіх сервісів, які ефективно працюють на офіційному порталі Міндоходів України та обговорювали законодавчі зміни стосовно податку на нерухомість та щодо спрощення і скорочення реєстраційних процедур під час започаткування бізнесу.

1