Тільки кожен третій чернівчанин задоволений мером Каспруком, і тільки кожен четвертий - діяльністю депутатів міськради і справами в Чернівцях

Тільки кожен третій чернівчанин задоволений мером Каспруком, і тільки кожен четвертий - діяльністю депутатів міськради і справами в Чернівцях

23.03.2018, 13:52

Чернівці потрапили в кінцівку рейтингу міст із визначення задоволеності місцевою владою.

Такі результати четвертого всеукраїнського муніципального опитування сьогодні оприлюднила соціологічна група "Рейтинг". 

Згідно з результатами дослідження, 30% жителів Чернівці задоволені діяльністю міського голови. Водночас 24% жителів Чернівців задоволені діяльністю міської ради.

У дослідженні зазначено, що, у порівнянні з минулим роком, рівень задоволеності діяльністю мера знизилась, а міської ради - залишилась без змін.

У цьому рейтингу лідирують міста Харків (75 і 63 відсотки відповідно), Івано-Франківськ (73 і 62), Маріуполь (71 і 65), Чернігів (70 і 52) та Одеса (68 і 52).

Водночас Львів опинився аж на 10-ій позначці рейтингу.

У п’ятірку аутсайдерів увійшли Ужгород, Херсон, Миколаїв, Полтава і Сєвєродонецьк.

У Чернівцях лише 22 відсотки місцевих мешканців вважають, що справи у місті йдуть у правильному напрямку.

Такі результати четвертого всеукраїнського муніципального опитування сьогодні оприлюднила соціологічна група "Рейтинг".

Згідно з даними, 22 відсотки жителів Чернівців вважають, що справи у місті в цілому йдуть у правильному напрямку.

Водночас 13 відсотків чернівчан вважають, що справи в Україні, в цілому, йдуть у правильному напрямку.

Таким чином, Чернівці займають 21-шу позицію (загальна кількість позицій - 24) в рейтингу обласних центрів, у яких вимірювали "задоволеність"жителів ситуацією в містах та в Україні загалом.

Лідером цього рейтингу стала Вінниця, в якій 69 відсотків жителів вважають, що справи у місті рухаються у правильному напрямку та 24% жителів висловили задоволеність від ситуації в Україні.

На другому місці - місто Івано-Франківськ (60% і 15% відповідно), а на третьому - Харків (55% і 13% відповідно). Разом з тим, Львів посів п’яту сходинку рейтингу (47% і 24% відповідно).

У п’ятірку аутсайдерів рейтингу потрапили Миколаїв, Чернівці, Полтава, Херсон та Сєвєродонецьк.

Опитування було проведено Соціологічною групою "Рейтинг" від імені Міжнародного республіканського інституту. Його провели у 22 обласних центрах України, які не перебувають під контролем російських або проросійських сил, а також в містах Маріуполь та Сєвєродонецьк на Донбасі. Дослідження базується на вибірці з більш ніж 19 000 респондентів.

Статистична похибка для кожного міста не перевищує ±3,5%. Досяжність респондентів у середньому склала 64,8%. Опитування було профінансовано Урядом Канади. 

Джерело: molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (2)

незадоволені усі чернівчани !!!!

avatar

Фігня

24 березня 2018 09:23

Цель кулявлобной банды мародёров погрузить город вместе с жителями в хаос,и у них хорошо получается.Для того это и делается, чтоб свалить всё на депутатов.

avatar

STOP

24 березня 2018 11:41