Тягнибок розповів про 'красномовних агентів' влади на Майдані. У Чернівцях є свої любителі Папієва і ПР

Тягнибок розповів про "красномовних агентів" влади на Майдані. У Чернівцях є свої любителі Папієва і ПР

10.01.2014, 15:07

На Майдан засилають "красномовних агентів" влади, які поширюють чергові заклики про безпартійність та безпорадність протестів.

Про це заявив лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок, повідомляє прес-служба партії.

Тягнибок вважає такі дії "вже перевіреною технологією Банкової".

За його словами, влада використовує провокаторів, які розповсюджують інформацію про необхідність відокремлення політичного та громадського секторів протестного руху, поразку та безперспективність подальшої боротьби.

"Сюди засилають вельми красномовних агентів, які вміють легко втиратися в довіру. Ці люди з посмішкою дуже гарно описують, що опозиція "зливає" Майдан, закликають їхати додому та припиняти боротьбу", - розповів Тягнибок.

"Якщо ви чуєте подібне – знайте, що перед вами провокатор. Чиніть таким людям спротив", – закликав він.

Тягнибок навів низку прикладів, коли влада, використовуючи такі ж технології, зводила нанівець протести афганців та чорнобильців, студентів, підприємців.

"Зараз не час висувати одне одному ультиматуми та вимоги. Якщо ми не будемо єдиними – наша боротьба не матиме результату", – підкреслив він.

Як відомо, у четвер поки маловідома Громадська рада Майдану висунула опозиції ультиматум з вимогою визначити єдиного кандидата у першому турі президентських виборів 2015 року і добитись розпуску парламенту.

Українська правда

В опозиції вважають, що ультиматум Громадської ради Майдану щодо єдиного кандидата на президентські вибори – це ініціатива адміністрації Януковича.

Про це в ефірі "Громадського телебачення" заявив опозиційний депутат Олег Медуниця.

Він висловив переконання, що сама ГРМ є проектом Банкової.

"Я абсолютно переконаний в тому, що там (у ГРМ – ред.) "вуха ростуть" з Банкової. Це така спроба розкласти Майдан зсередини. В такий спосіб було розкладено податковий Майдан", - заявив депутат.

"Це такий спосіб, коли влада бачить, що вона силовим способом не може розігнати Майдан, і намагається створити всередині проблему", - додав він.
Медуниця думає, що ГРМ складають із різних "ображених" активістів.

"Всякі люди є. Когось образили, комусь на ногу наступили, когось на сцену не пустили. Таких ображених зараз підбирають і формують із них якусь квазіструктуру", - сказав він.

Депутат думає, що головною задачею ГРМ є "заговорити" Майдан.

"І потім ці люди будуть намагатися відтягнути увагу протестно налаштованих громадян від того що справді відбувається на Євромайдані", - сказав Медуниця.
Він також запевнив, що опозиція не планує виконувати ніяких ультиматумів ГРМ.

У свою чергу один з керівників ГРМ Павло Жовніренко заявив, що ця організація не самоорганізувалась і об'єднує людей,які давно стоять на Майдані, хоч свій намет і встановила лише у 9 січня.

Нагадаємо, 9 січня ГРМ висунула опозиції ультиматум щодо висунення єдиного кандидата до 10 січня.

P.S. Після прийняття конкретних рішень виконкомом ГО "Майдан", де звернули увагу буковинців не ходити з колядою до голови ОДА Папієва та до членів ПР, почалися напади на тих, хто ініціював подібні звернення. А коли прийняли рішення не подавати руки членам ПР і владі, бо наїх руках кров побитих студентів 30 листопада, напади посилилися. А дійшли вони епогею тоді, коли виконком і штаб національного супротив звернувся до буковинців з проханням не сідати за Різдв"яні столи разом з владою і членами злочинної ПР, н купувати у їхніх магазинах товари, не обслуговуватися у їхніх закладах, не плаити їм, бо гроші наші надалі витрачатимуть для закупівлі газу, яким "Беркут" трує українських людей, на палиц, якими ламає ребра невинним студентам і т.д., різні "толерантні" опозиціонери почали ганьбити ГО"Майдан", чим потішають Папієва і його команду...

Джерело: chas.cv.ua

1


КОМЕНТАРІ (2)

Панове причетні до газети "Час, "толерантні" опозиціонери не ганблять Майдан, вони ганблять тих, хто "вождів", які хочуть "приватизувати" Майдан і нав'язати Майдану колуарщину, дрібний вождизм,  цявкання,  "Павликів Морозових", використання антигуманної, антилюдської риторики

avatar

Юрій

10 січня 2014 13:55

Взагалі цього Тягнибока разом його "свободою" треба гнать в шию з майдана. Крім війни з його вуст не пролуноло ні одної конкретної пропозиції, а що буде далі? Лише риторика війни -"геть, ганьба, ...".  І взагалі ця "трійка" скомпрометувала себе повністю. Вона перетворила майдан в спосіб дорватися до державного бюджету і далі деребанити його, як це роблять сьогоднішні можновладці. Ніхто не говорить як будемо жити і що робити далі. Ніхто не пропонує конкретних рішень після ПЕРЕМОГИ. Надурили НАРОД в 2004 році, і тепер так само дурять людей. ПРОСРАЛИ ВСЕ!!!

avatar

Революйіонер

11 січня 2014 09:52