'Підпільний обком діє': Тягнибок у Чернівцях доручив Мельничуку створити та очолити новий обласний комітет партії

"Підпільний обком діє": Тягнибок у Чернівцях доручив Мельничуку створити та очолити новий обласний комітет партії

21.08.2017, 16:07

За участи Голови ВО "Свобода" Олега Тягнибока націоналісти Чернівецької области 19 серпня 2017 року провели обласну конференцію, на якій обрали новий комітет організації та означили стратегічні напрямки роботи на найближчий час. Олег Тягнибок у присутності делегатів конференції озвучив рішення керівництва партії щодо створення нового обласного комітету, який доручено сформувати та очолити виконувачу обов'язків голови Чернівецької обласної організації ВО "Свобода" Віталію Мельничуку.

 Під час конференції

Під час конференції

 Олег Тягнибок у спілкуванні з делегатами повідомив про своє бачення громадсько-політичної ситуації в Україні, розповів про поїздки, зустрічі, життя та розвиток організацій в инших областях України. З позитивом сприйняв те, що, незважаючи на непрості обставини розвитку свободівських організацій, в області та місті Чернівці все таки обрано дієвий обласний комітет, відновлюються боєздатні свободівські команди однодумців у районах області та територіяльних громадах. Тепер свободівці Буковини, які мають чіткі світоглядні орієнтири, програмові напрацювання, маючи депутатські фракції в місцевих радах, зможуть більш активно розбудовувати місцеві свободівські організації та відстоювати інтереси мешканців територіяльних громад.

 Міська конференція за участі Олега Тягнибока

Міська конференція за участі Олега Тягнибока

 Окресливши теперішній етап розвитку організації в Чернівецькій області, в. о. голови Чернівецької обласної організації ВО "Свобода" Віталій Мельничук зазначив, що обласний комітет сформовано з тих свободівців, які впродовж останнього року були найбільш активні, якісно проявили себе в громадській роботі та виявили чітку потребу бути в команді однодумців і спільно реалізовувати те, що визначено в Програмі захисту українців ВО "Свобода".

 Міська конференція в Чернівцях

Міська конференція в Чернівцях

 Після конференції керівництво свободівської обласної організації в дуже стислі терміни має, враховуючи місцеву специфіку, послідовно реалізувати стратегічну свободівську лінію на рівні області та міста Чернівці, поширюючи вплив місцевих організацій по районах області. Крім поточної роботи, формування середовища прихильників та розбудови свободівських організацій ще цього року в області відбудуться вибори до ОТГ, у яких свободівці та прихильники також будуть брати активну участь.

 Чернівецькі свободівці провели обласну конференцію за участю Олега Тягнибока

Чернівецькі свободівці провели обласну конференцію за участю Олега Тягнибока

 Прес-служба Чернівецької обласної організації ВО "Свобода"

1


КОМЕНТАРІ (9)

А що мельничук уже (Коментарі, які містять образу певних людей чи національностей, нецензурні висловлювання та рекламу будуть видалятися без попередження) мундричку в комітет впхав?

А де самі найбільші свободівці шутак з ілючком? 

avatar

Чернывчанин

21 серпня 2017 21:52

Колись підтримував Свободу, але дуже сильно розчарований діями Мельничука, який окрім своєї зарплати в 30 000 гривень ні про що взагалі не думає. Мельничук це найбільша ганьба для Свободи!

avatar

патріот

21 серпня 2017 21:54

Щось не розумію тут на світлинах всі такі довольні як слон після бані, а на заходи свободи приходить 2-3 активісти з прапорами. Сміх та й годі

avatar

21 серпня 2017 21:57

Свобода впевнено котиться на дно.
Кращі з кращих вже покинули цей зброд.
Дяконюк, Георгіца, Звенигородський, Горук, Когутяк, а (Коментарі, які містять образу певних людей чи національностей, нецензурні висловлювання та рекламу будуть видалятися без попередження) така як Мельничука і його (Коментарі, які містять образу певних людей чи національностей, нецензурні висловлювання та рекламу будуть видалятися без попередження) Мандричка (знатна (Коментарі, які містять образу певних людей чи національностей, нецензурні висловлювання та рекламу будуть видалятися без попередження) в КНТЕУ) керують парадом. На Свободі можна сміливо ставити хрест...

avatar

садигура мура

21 серпня 2017 22:00

Хто така Мандричка і на що вона здатна? найцікавіше викинули.

avatar

мандричка це хто?

21 серпня 2017 23:07

Блюзнірство!  Головного спонсора на Буковині - Василя Продана чому в президію не запросили??? Тху-псевдо націоналісти!

avatar

Остап

22 серпня 2017 00:21

Важель впоиву на мельничука коли необхідно закамолювати його енергію для конструктивізму в партійному розвитку.

avatar

Не Мельничук

22 серпня 2017 12:55

ДУЖЕ СОРОМНО БАЧИТИ ЄДИНУ СИЛУ УКРАЇНЦІВ В ТАКОМУ ВИГЛЯДІ! КІЛЬКІСТЬ ПРОПУТІНСЬКИХ БОТІВ ЯКІ МОЧУТЬ СВОБОДУ ЧІТКО ДАЮТЬ ЗРОЗУМІТИ : Є СВОБОДА - БУДЕ УКРАЇНА!!!!!!

avatar

ОЛЕНА УКРАЇНКА

22 серпня 2017 13:09

Єдина сила українців? Не смішіть мене, Коментарі, які містять образу певних людей чи національностей, нецензурні висловлювання та рекламу будуть видалятися без попередження. два слова сказати не може, тільки повзає перед мунтяном і живе на Коментарі, які містять образу певних людей чи національностей, нецензурні висловлювання та рекламу будуть видалятися без попередження. гроші.

avatar

До Олени

23 серпня 2017 02:10