Тягнути 'важку ношу' з Оксаною Продан вирішив Барна: фракція БПП має висловитись з приводу захисту нардепами одіозного олігарха Фірташа, - джерела

Тягнути "важку ношу" з Оксаною Продан вирішив Барна: фракція БПП має висловитись з приводу захисту нардепами одіозного олігарха Фірташа, - джерела

29.10.2018, 22:30
Фракція "Блок Петра Порошенка" має виступити з офіційною заявою з приводу позиції свого народного депутата Олега Барни, який публічно виступив на захист одіозного олігарха Дмитра Фірташа, який очікує в Австрії на екстрадицію до США.

Про це написав на своїй сторінці у Facebook заступник керівника фракції "Народний фронт" Андрій Тетерук.

"Депутат Барна заспівав панегірик Фірташу. Гидко чути таку оду прокремлівському олігарху з вуст члена фракції БПП", - наголосив він, коментуючи допис Барни.

У своєму пості на Facebook Барна, зокрема, закликає українську владу стати на захист олігарха Фірташа і не допустити його екстрадиції до США, де проти нього порушена кримінальна справа, і звинувачує "оточення Яценюка" у тому, що олігарх не може повернутися до України.

"Хотілося б побачити офіційну заяву "Блоку Петра Порошенка" стосовно цього випадку. Колеги, це специфічна підлабузницька позиція дивакуватого депутата Барни чи ми почули офіційну позицію БПП?", - підкреслив Андрій Тетерук.

Колегу по фракції підтримав народний депутат України Максим Бурбак

Тягнути "важку ношу" з Оксаною Продан вирішив і її колега по фракції. Незабаром, вочевидь почуємо від нього слова на захист запроданців у Чернівецькій міськраді! Чекаємо офіційної позиції фракції БПП і по висловам Барни, і по оцінці незаконних дій зграї Фірташа з усунення чинного мера Чернівців Олексія Каспрука від виконнання своїх обов`язків! - прокоментував слова колеги Максим Бурбак. 

Джерело: http://nfront.org.ua/ 

1


КОМЕНТАРІ (1)

То якщо самі не можете покарати злодіїв то хоч Штати посадять бандюгу але зате всі кошти забере дядя Сем! А здругої сторони тут би якщо конфіскували то місцеві злодюжки б розікрали і на волю відпустили а там може зо пару десятиліть впаяють і х,р з ним!

avatar

Taras

30 жовтня 2018 20:39