Темерівського 'злили', щоб звільнити місце під Унгуряна?

Темерівського "злили", щоб звільнити місце під Унгуряна?

26.12.2013, 21:27

Заступника голови обласної держадміністрації Віталія Темерівського, який посів цю посаду за квотою тигіпківської "Сильної України" після її злиття з Партією регіонів, призначено головою Кіцманської райдержадміністрації.

Нагадаємо, 17 березня 2012 року "Сильна Україна" прийняла рішення про саморозпуск і влилася в Партію регіонів. Її голова Сергій Тігіпко став заступником голови ПР. Також повідомлялося, що Тігіпко домовився з Партією регіонів про призначення представників його партії заступниками голів 15 облдержадміністрацій. На момент призначення 29-річний Віталій Темерівський, який до того був головою обласної організації партії “Сильна Україна”, став наймолодшим серед заступників губернатора.  Внаслідок перерозподілу обов’язків між заступниками голови облдержадміністрації Віталій Темерівський опікувався питаннями соціальної та гуманітарної сфер області.

Колишній голова виконавчої влади Кіцманщини Олег Унгурян, якому після звільнення пророкували посаду заступника Папієва, наразі залишається лише радником.

Призначення Темерівського відбулося згідно із Розпорядженням Януковича. "Призначити ТЕМЕРІВСЬКОГО Віталія Вячеславовича головою Кіцманської районної державної адміністрації Чернівецької області", - йдеться у розпоряджені, розміщеному на офіційному сайті Президента України.

Розпорядження датується 26 грудня 2013 року.

1