Телеканал ТВА відновлює мовлення  і має фінансові претензії до Забродського

Телеканал ТВА відновлює мовлення і має фінансові претензії до Забродського

18.03.2013, 21:16

Чернівецький телеканал ТВА відновлює мовлення і вже сьогодні в ефір вийде випуск новин "Теми дня". Про це на прес-конференції повідомила генеральний директор телекомпанії Тата Кеплер (на фото).

- Ми повернули собі ефір, - розповіла вона. - Вже сьогодні вийде випуск новин "Теми дня". За півтора-два тижні мовлення відновимо в повному об’ємі. Й надалі виходитиме "Панно кохання". Однак не буде "Пісні спомину" та "Політичної кухні" - це були інтелектуальні продукти Василя Забродського.

Тата Кеплер пообіцяла згодом заповнити ефір власним продуктом. А наразі з’явиться і контент за домовленням, зокрема каналу ТВі.
Більшість працівників залишилися на ТВА — з 54 по штату звільнилося 14, але 5 з них повернулося.

Новий гендиректор запевнила, що фінансові проблеми телеканалу вирішено, заборгованості виплачено. При цьому спростувала заяву колишнього гендиректора Василя Забродського, що ТВА завжди був збитковим.

- ТВА не був збитковим, - пояснила Тата Кеплер. - І пану Забродському ми нічого не винні. Більше того, ТВА має фінансові претензії до колишнього гендиректора — зокрема до астрономічних коштів, які пішли на ремонт його горища на вулиці Червоноармійській, 13.

Нагадаємо, 6 березня ТВА припинив мовлення через конфлікт між співвласниками. Василя Забродського звільнили з посади гендиректора, він припинив вихід каналу в ефір.

Джерело: molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (2)

avatar

Василий Забродский

19 березня 2013 21:46

  Надо Забродскому запатентовать свой интеллектуальный продукт и провести кабельное телевидение на кладбище, что бы песни дошли до адресата.

avatar

зелёная трава

19 березня 2013 23:25