Телеканал ТВА досі не може вийти в ефір

Телеканал ТВА досі не може вийти в ефір

27.07.2013, 05:51

Допомогти у відновленні мовлення телеканалу взялися народні депутати України Андрій Шевченко та Микола Федорук. Про це вони заявили під час зустрічі колективу ТВА з журналістами.

За словами генерального директора ТОВ ТРК «ТВА» Тати Кеплер, технічний персонал телеканалу не допускають до релейної аби встановити обладнання, яке забезпечує мовлення. Релейна знаходиться у приміщенні облдержтелерадіокомпанії, її обслуговує державний концерн РРТ. Обидві державні установи відмовляють у доступі до приміщення. В ОДТРК кажуть, що це повноваження РРТ, в РРТ -- ОДТРК.

Головний редактор ТВА Юлія Сафтенко зачитала заяву колективу, у якій йдеться про те, що телеканал свідомо знищують і відповідальність за цю ситуацію вони покладають на керівництво області.

Колектив телеканалу сподівається, що їм вдасться повернути собі ефір якомога швидше.

Довідково:

Як відомо, у вівторок, 23 липня, о 19.23 на радіо-релейній станції, що знаходиться по вулиці Братів Руснаків 3, в приміщенні телеканалу «Буковина», відбулася пожежа, точніше, задимлення. Під загрозою пошкодження опинилося обладнання чотирьох чернівецьких телеканалів: «Буковина», «Місто ТБ», «Промінь» та «ТВА». МНСівці оперативно усунули наслідки короткого замикання і вже за годину усі телеканали, крім ТВА продовжили своє мовлення.

Галина Єреміца

1


КОМЕНТАРІ (1)

Шо це прокравше мурло може? Хіба що піаритись.

avatar

олег

27 липня 2013 08:46