Семенюка вже порівняли з Лозінським

Семенюка вже порівняли з Лозінським

20.03.2013, 18:42

Семенюк Артем 19 березня 2013 року навіки спаплюжив себе, свого прийомного батька Михайла Папієва і статус народного депутата. Він підняв руку на жінку. Молода людина, якій 29 років, зробила мерзотний, негідний, брутальний вчинок – вдарила по обличчю жінку, народного депутата Ірину Сех. Знову ми побачили хижацький ошкір Партії регіонів. Кожен українець тепер може зрозуміти, що на нас чекає, якщо Партія регіонів переможе в Україні, візьме владу і встановить диктатуру. Про це йдеться в заяві Прес-служби Української Національної Консервативної партії.

Ми мали змогу зрозуміти, що являє собою старше покоління Партії регіонів, достатньо подивитися на Януковича, Азарова, Рибака, Звягільського. А тепер ми вже можемо спостерігати за підростаючими паростками, новими іклами дракона. Ми вже бачили дітей Януковича, Пшонки, Азарова та інших, а тепер можемо подивитися, кого виростив Папієв.

Як відомо, Папієв належав до близького оточення Кучми і Медведчука, це, як виглядає, такий самий вихованець Медведчука, як і Шуфрич. Ми бачимо, як цей клан діє в реальному вимірі. Для них немає нічого святого. Якщо треба бити жінку – вони битимуть жінку, якщо потрібно буде топтати український прапор – вони топтатимуть український прапор, якщо треба знищувати українську мову – вони будуть знищувати українську мову. Це чисті яничари, манкурти, чужинці, окупанти в Україні.

Українська Національна Консервативна партія вважає, що громадяни, які є українцями, повинні давати відсіч таким, як прийомний син Папієва Семенюк та іншим узурпаторам, які сьогодні окупували Україну. Ми ще раз підкреслюємо, що потрібно негайно усувати від влади Партію регіонів і її керівництво на всіх щаблях. Ми ще раз підкреслюємо, що ті, хто співпрацює з Партією регіонів, Януковичем і Азаровим в усіх органах – і в судових, і в міліції, і в СБУ, і в прокуратурі, і на державній службі, нестимуть згідно з Конституцією покарання, незважаючи на те, свідомо чи несвідомо вони чинять злочинні дії проти українських громадян.

Ми звертаємось до мешканців 204 виборчого округу, до людей, які проживають у Хотині, Новодністровську, Заставнівському, Кельменецькому, Сокирянському, Хотинському районах, де переміг Артем Семенюк. Така людина, як Семенюк, ганьбить людей, що проживають в цьому окрузі. Поза сумнівом, всім опозиційним партіям і патріотам України сьогодні потрібно розгорнути відповідну просвітницьку кампанію, щоб виборці цього округу почали збирати підписи за негайне відкликання мандату цієї особи. Ми вважаємо, що така людина, як Семенюк, ганьбить статус народного депутата, він має бути засуджений в самій Верховній Раді.

Таким особам – не місце у вищому законодавчому органі держави, і таким фігурам потрібно негайно показувати, де має бути їхнє місце. Його вчинок нічим не кращий від того, що вчинив колишній народний депутат Лозінський , якого звинувачують у катуванні та вбивстві людини, бо за своєю суттю, те, що зробив прийомний син Папієва, і те, що зробив Лозінський – це вчинки одного порядку. Сьогодні Семенюк побив жінку, народного депутата, а завтра він так само з холодним виразом обличчя і скляними очима може вбивати простих громадян України. Щоби цього не сталось, щоб не виріс новий Лозінський, таких осіб потрібно стерилізувати одразу в інкубаторі, доки вони не перетворились на справжніх хижаків.

Слава Україні! Героям слава! Смерть ворогам!

Джерело: osp-ua.info

1


КОМЕНТАРІ (1)

Скільки палких слів, скільки емоцій та обурення у статті цього невідомого автора! Панове, залиште людей у спокої та дайте їм ,ез вашого верещання розібратись, хто з вас більший клоун та блюзнір. Не треба нас дурити своїми спектаклями за наш кошт.

avatar

Кнут

20 березня 2013 16:49