Те, що ОДА була заблокована - привиділося одній персоні, якій здалося, що її кудись не пускають, - нардеп

Те, що ОДА була заблокована - привиділося одній персоні, якій здалося, що її кудись не пускають, - нардеп

09.02.2014, 12:49

Голова Чернівецької ОДА самоусунувся від виконання своїх обов'язків, тому що приміщення ОДА не було заблоковане жодного дня, - сказав під час прес-конференції народний депутат України Максим Бурбак. -  Попри це пан Папієв окопався десь на вулиці Лесі Українки. Напевно правильно, враховуючи установу, яка розміщена вгорі на цій вулиці (йдеться про тюрму. - BN). Народний депутат України Максим Бурбак також підтвердив, що зробив запит в Генпрокуратуру, щоб та встановила, хто дав злочинний наказ не пускати депутатів обалсної ради, журналістів і народного депутата в приміщення, яке належить територіальній громаді.  

Nadiia Babynska поделилась ссылкой от VIRNA Розмова Наживо.

Субєктивні (тобто, що я зрозуміла) підсумки ефіру VIRNA Розмова Наживо від 8 лютого (вибачте, що воно не було наживо)

З розмови з депутатами Віталієм Мельничуком та Русланом Мельником

- Відсутність 35 депутатів в Народній раді не дає їй можливості на рівних ставити вимоги і добиватись їх виконання перед владою та провладною більшістю

- Перемовини з Народною радою Буковини від ПР вели Галиць, Харабара і Унгурян. Знесення барикад і звільнення приміщення було головною вимогою Папієва.

- Домовленості щодо знесення барикад велись між групою Народної ради (Мунтян, Курко, Салагор) та зазначеною групою регіоналів. Про знесення деякі депутати довідались постфактум.

- Серед регіоналів є багато таких, які хочуть послати Папієва геть, але говорять про це тільки в кулуарах і стиха.

- Не всі представники Народної ради вимагатимуть відставки Папієва (наразі під проектом рішення 18 підписів)

- Сесія мусила прийняти бюджет

- Кандидатура на посаду першого заступника облради від Народної ради – говорять про Салагора. Але не факт, що це буде людина з НРБ, адже подає її голова облради Гайничеру.

- Проблема в пасивності буковинців, які тільки раз, 24 січня, показали свою громадянську позицію. Тому треба вставати з ліжок і відстоювати свої інтереси, тиснути на опозицію і на владу.

- Народна рада буде формувати інструменти та механізми впливу, контролю на місцеву владу

- Народна рада буде формувати на Буковині загони самооборони

 - Хоча й є розбіжності і непорозуміння, але опозиція буде працювати разом.

1


КОМЕНТАРІ (2)

М. Бурбак. Вас народ избрал делом заниматься. Вы же, следуя словам Гёте: "На Земле дураков больше, чем людей",  не делом  занимаетесь, а дурью (бесзаконием) маетесь. "Майданутых" активистов, где б они бесзаконием не маялись, - везде больше чем людей. Вы, М. Бурбак, избираясь в депутаты, в своей программе имели то, что творите сейчас? – Нет, не имели. Так, спрашивается, по какому праву Вы этим занимаетесь. И когда Вы, наконец , утихомиритесь. Уясните для себя то, что в общественные здания, (это и дети знают) входить разрешено с разрешения того, за кем (они) оно закреплено и кто ответственен за него. Вы не входили в общественное здание - ОГА. Вы бандой вламывались в него. Почему Вы не устраиваете  «майдан» у себя дома, в своем селе, улице, - если Вам то разрешат. Чего вы непрошено влазите в чужой дом, чужое село, чужую улицу, город? По какому праву?     

avatar

старик

09 лютого 2014 13:09

http://ipic.su/img/img7/fs/Rodinuprodayut.1391688724.jpg

avatar

Мне за державу обидно !!!

09 лютого 2014 16:23