Тата Кеплер звернулася до Національної ради з питань телебачення і радіомовлення

Тата Кеплер звернулася до Національної ради з питань телебачення і радіомовлення

24.10.2013, 03:46

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення оголосила друге попередження чернівецькому телеканалу ТВА та відмовила йому в продовженні строку дії ліцензії на ефірне мовлення в Чернівцях. Керівник каналу Тата Кеплер записала відеозвернення до Національної ради з питань телебачення і радіомовлення.

Багаторічний керівник каналу ТВА Василь Забродський також прокоментував непродовження ліцензії телеканалу ТВА на своїй сторінці Фейсбук. 

“Ну от і все. ВСЕ! Нацрада сказала своє слово. Через 32 дні закінчиться ефірне мовлення “ТВА”.
Ліцензія НЕ ПРОДОВЖЕНА!!!
Один з місцевих журналістів назвав мій зворотній відлік танцями на кістках. Можливо і так? Не хочу і не буду виправдовуватись. Не знаю, хто більше винний у такому фініші: я чи Пишний. Зараз це вже і не важливо. ТВА закінчилось БЕЗ МЕНЕ. І вже не тільки для мене.
Напевно, знову будуть мітинги, заклики до захисту “Свободи слова” і багато іншого словоблуддя. Працівників у черговий раз , як отару вівців, виведуть на черговий і безглуздий пікет. Але це вже нічого не змінить. КІНЕЦЬ! КІНЕЦЬ ТВА…”

27 жовтня -22 роки в ефірі. Майже 15 зі мною. Причиною стала: наявність у телекомпанії дисциплінарних стягнень за порушення діючого законодавства, у вигляді попереджень. Сьогодні було винесено ДРУГЕ попередження .За результатами перевірки ініційованої самою телекомпанією. Який зміст в подальших судах, якщо нема куди поновлюватись?

Сьогодні ж Василь Забродський отримав свідоцтво про реєстрацію нового телеканалу “Зет-про”

1