Терновецький звинувачує Дарчука у рейдерському захопленні Народного Руху України на Буковині

Терновецький звинувачує Дарчука у рейдерському захопленні Народного Руху України на Буковині

28.04.2015, 21:26

В керівництві Чернівецької обласної організації "Народний Рух України" новий голова. Ним став Володимир Дарчук. Зміна керівництва неабияк обурила Степана Терновецького, який досі очолював цей осередок.

На даний момент ті вороги, з якими я багато років борюся, наразі вирішили розправитися з Народним Рухом таким чином. Ми бачимо, що це  рейдерське захоплення. Ми будемо перевіряти законність тих ухвал, які приймалися. Бо на наш сайт організації жодної ухвали не надійшло”, – обурюється Степан Терновецький.

У свою чергу, новопризначений керівник пояснив, що політична рада Народного Руху звільнила пана Терновецького за систематичне невиконання рішень організації.

”Мені було запропоновано у складі комісії від імені політради поїхати на Буковину і розібратися, що відбувається в краєвій організації. Я вже місяць працюю і не бачив статуту, реєстраційного свідоцтва, не бачив печатки. Я не побачив нічого, я познайомився з людьми, поговорив з ними – вони дикі, вони не знають що робиться в організації”, – повідомив Володимир Дарчук.

Пан Дарчук додав, що станом на сьогодні Народний Рух в Чернівецькій області працює неналежним чином. Про це, за його словами, свідчить також є те, що організація наразі не має жодної кандидатури на посаду голови.

Як кажуть, сам Бог велів за іронією долі, підняти колишньому провладному чиновнику те, що так погано лежить – маленький діамант, який не по своїй волі потрапив у лайно, втративши колишнє сяйво. І пан Дарчук прийняв не простий для себе виклик.

Місцеві вибори на носі, а нинішній (за паперами з центру вже колишній) її очільник, житель Кіцманщини Степан Терновецький і не чухався. Він так і не зрозумів тієї ваги і надмірної відповідальності, який лише у своєму імені несе словосполучення «Народний Рух». Кілька років тому він отримав також засмальцовану «цукерку» - обласний Рух з рук Олександра Бурденюка, примудрившись розвалити за цей час до основ все, що тільки міг, залишивши на місці колись найбільшої опозиційної партії, яка стояла біля витоків Української Незалежності, велике попелище і.. гарну згадку про минулі заслуги НРУ. 

Але, ці хлопці якраз дуже добре розуміють вартість політичного капіталу. Як його вірно реанімувати, відчистити та антуражно облагородити для патріотично налаштованого виборця з метою своєї подальшої вигоди. Тому не стільки у Києві, скільки у Чернівцях ті, хто ще донедавна очолював партію «Наша Україна», а тепер стали дуже «солідарними» з Петром Порошенком, вирішили мертвою хваткою вчепитися за славне минуле Руху в той час, коли в умовах українсько-російської війни патріотизм людей на небувалому злеті. Розумію їх, розумію… «Ход действий правильный», - сказав би класик.

А що Терновецький? А він навіть не помітив, наскільки за останній рік став дрібним маргіналом (а може він таким і був?), вдарившись в відвертий містечковий популізм та демагогію, часто своїми діями граючи на руку відвертим олігархічним кланам (він, виявляється, досі чи то в області, чи то в Кіцманському районі очолює фірташівський осередок спілки роботодавців)…

Втім, прихильники попереднього керівника Степана Терновецького з цим не погодилися і заявили що правомірність цього призначення з’ясовуватимуть на обласній конференції Народного Руху 10 травня.

Джерело: http://www.prut.in.ua/ та БукІнфо
1


КОМЕНТАРІ (2)

Гнати цю мразь з міста...

avatar

Чернівчани

29 квітня 2015 00:33

Терновецький бореться з чиновниками, регіоналами,  які прийшли до влади зі старої влади. 

Він критикує кулявлобів зрадників Майдану.Критикує Гайнечеру та Маніліча -корупціонера! А такі як Зарайський та Кобевко про це ні слова!  Зразу видно що ці два журналюги працюють на владу за бабло! Була ота Папієвська бандитська  влада, працювали на неї!  Прийшов Фищук-Папієв2, вони вже йогообслуговують! Ганьба оцим журналюгам продажним! Ми під час революції бачили Степана в дії! Він як справжній патріот робив все від нього залежне! Подивіться відо про продажних журналюг!

http://youtu.be/u56bnh_UXwo

 

avatar

майданівці

29 квітня 2015 08:52