Тарас Халавка радитиме владі

Тарас Халавка радитиме владі

11.12.2017, 18:08

8 грудня відбулися установчі збори з обрання нового складу Громадської ради при обласній державній адміністрації. 31 громадська організація області делегувала своїх представників до громадської ради. Учасники зборів прийняли рішення про їх включення до консультативно-дорадчого органу.

Також було вирішено провести перше засідання громадської ради і обрати її керівні органи. За результатами рейтингового голосування головою Громадської ради при облдержадміністрації обрано секретаря  громадської організації «Товариство Український Народний Дім у Чернівцях» Тараса Халавку. Заступниками голови обрано Ярослава Кирпушка (ГО «Буковинський центр реконструкції та розвитку») та Богдана Сторощука (ГО «Буковинські перспективи»). Керівництво та членів громадської ради привітав перший заступник голови обласної державної адміністрації Михайло Павлюк. Посадовець висловив сподівання на активну та конструктивну роботу, наголосив на важливій ролі громадянського суспільства. 

Громадські активісти обговорили низку організаційних питань. Зокрема,  йшла мова про створення комісій та президії громадської ради, надання пропозицій до положення про громадську раду, плану подальшої роботи консультативно-дорадчого органу. 

1


КОМЕНТАРІ (2)

Тарас хороший хлопець, навіть грамотний і моральний... Але цього вкрай недостатньо, що очолювати таку поважну раду. Тарасе, не потрібно тобі цього, подумай, зроби вірний крок...

avatar

Юрій

12 грудня 2017 10:09

Якщо малий Павлюк від посади 1-го заступника не відмовлявся, то чому б Тарасу радником не бути?! Навпаки: я б рекомендував його у пристави до Фищука!

avatar

Юрію

12 грудня 2017 20:17