'Таким людям хочеться допомагати': Бурбак відвідав випускний вечір в громаді, яка є взірцем розвитку і господарювання

"Таким людям хочеться допомагати": Бурбак відвідав випускний вечір в громаді, яка є взірцем розвитку і господарювання

29.06.2019, 22:08

Народний депутат України Максим Бурбак мав за честь сьогодні побувати на випускному вечорі у школі в селі Перебиківці Хотинського району.

- Гарне село на березі Дністра, підприємливі люди, чудова оновлена школа. Щасливі випускники та горді за своїх дітей батьки і вчителі. Тут вперше побачив традицію, коли рідні та знайомі дарують випускникам квіти та подарунки, - розповів Максим Бурбак. 

- Громада цього села, разом з сільським головою Віктором Дронем, є взірцем розвитку і господарювання. Ініціативні, знають яких змін треба передусім, і таким людям хочеться допомагати. Перед відвідинами школи показали мені новенький майданчик для міні футболу, який ми збудували спільними зусиллями. Як батько футболіста не втримався і собі, щоб не зіграти з майбутніми зірками футболу:). 

- До речі, наступного року в Перебиківцях в школу йдуть 23 першокласники. Це прекрасний показник розвитку села. З часом зробимо Перебиковецьку школу опорною. Вірю, що після об'єднання з навколишніми селами, Перебиківці будуть потужним центром громади.

На фото: Бурбак зіграв у футбол в Перебиківцях. 

СвÑ?Ñ?лина вÑ?д BukNews.

1