Таки Довганич!

Таки Довганич!

07.06.2013, 01:32

Постійна комісія обласної ради з питань приватизації та управління об’єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області (голова комісії – Олександр Смотр) розглянула низку подань щодо призначення на посади керівників комунальних підприємств. Зокрема, депутати погодились на звільнення від тимчасового виконання обов’язків директора книжкового комісійного магазину «Букініст» Едуарда Добржанського та призначення тимчасово виконуючим обов’язки директора Віктора Довганича. Постійна комісія погодилась також на укладання нового контракту з директорами торгівельних підприємств «Художня книга» Раїсою Савічевою та «Здоров’я» - Ростиславою Вергун, погодила також низку інших призначень.

Депутати розглянули подання облдержадміністрації з п’ятьма кандидатурами на посаду Генерального директора обласного комунального підприємства «Буковинська книга». У зв’язку з тим, що постійна комісія не має повноважень з конкурсного відбору керівників комунальних підприємств, в тому числі майбутнього керівника «Буковинської книги», депутати рекомендували ОДА визначити єдину кандидатуру та внести її на розгляд на черговому засіданні комісії.

Жваву дискусію викликала інформація та пропозиції Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами України щодо реорганізації Чернівецького обласного комунального підприємства «Бальнеологічний санаторій «Брусниця» в ТзОВ ««Бальнеологічний санаторій «Брусниця» із залученням інвестора. Члени комісії цікавились планами інвестора щодо подальшого розвитку закладу, зауважили на необхідності подання обґрунтованих пропозицій та строків виконання запланованого. Постійна комісія вирішила повернутись до розгляду даного питання після надання інвестором пакету документів з перспективним планом розвитку бальнеологічного санаторію «Брусниця». Про це повідомляє прес-служба обласної ради.

фото  БукІнфо

1


КОМЕНТАРІ (1)

це страшно!що твориться!! де Довганич а де книги

avatar

ворог

07 червня 2013 12:39