'Такого козла невмитого суспільство ще не знало', - Москаль про Ющенка

"Такого козла невмитого суспільство ще не знало", - Москаль про Ющенка

09.07.2012, 19:26

Народний депутат Геннадій Москаль закликав буковинців голосувати проти влади.

- Я не закликаю голосувати за об’єднану опозицію, - сказав нардеп на прес-конференції. - Вам не подобається Яценюк чи Тимошенко? Голосуйте за “УДАР” чи “Свободу”. Але не давайте жодного голосу владі.

Також Москаль закликав не голосувати за провладну проекти, якими він вважає партію “Україна, вперед” та Віктора Ющенка. Москаль переконаний, що завдання цих проектів - відібрати голоси в опозиції. Зокрема, він переконаний, що “Ющенко записався в слуги ПР”.

- Такого козла невмитого суспільство ще не знало, - каже Геннадій Москаль. - Він забиратиме голоси у нас, у Свободи, в Удару.

Нагадаємо, що минулого тижня екс-президент Ющенко заявив, що його майбутній політичний проект розрахований на тих виборців, які ще не визначилися і які мають намір голосувати проти усіх. Він також відмітив, що його політпроект не спрямований проти БЮТ-Б. За його словами «головною авантюрою нинішньої виборчої кампанії є створення так званої " ширки», тобто об’єднання багатьох політичних сил під однією ідеологією, повідомляє ukrgazeta.com

Геннадій Москаль здійснює поїздку Чернівецькою областю. Він провів прес-конференцію в Чернівцях, під час якої більше години відповідав на запитання стоячи - дуже емоційно демонструючи документи та жестикулюючи.

Відповідаючи на запитання кореспондента chas.cv.ua щодо виборів 2012, коли партія регіонів своїми незаконними звичними методами може вкотре "розвести котенят", народний депутат Геннадій Москаль зазначив, що такого не трапиться. 

- Я не бачу можливості у партії регіонів нас розвести так нагло, - заявив Москаль. - У випадку з мовним законом вони розвели самих себе.

Адже, перед тим, як приймати мовний закон, потрібно було внести закон про ратифікацію Европейської хартії мов. І перелічувати всі порушення процедури голосування, що зробила більшість у парламенті зась.

- Хай Колісниченко розводить пшеницю, кроликів, бо ж є агрономом за освітою, а не займається дурницями, - каже Москаль.

Адже на реалізацію цього закону потрібно щонайменше 35 мільярдів доларів. І цей закон - це не виконання програми президента "Україна для людей", де обіцялась друга державна російська, а якийсь сурогат спеціально до виборів, аби показати, що регіонали щось роблять. Це дешевий піар.

А ті регіонали, котрі зараз бідкаються, що то не вони голосували, хай замість того, аби плакатися, напишуть заяви про вихід з фракції та партії. Тоді буде діло.

Що ж до заяв про те, що з кризи можна буде вийти достроковими виборами парламенту, то це дурниці. Адже президент може розпустити парламент, якщо той місяць не збирається, а депутати вже зараз на канікулах. Тому то треба чекати вересня і аби депутати до жовтня не ходили на роботу. Тоді вже можна розпускати парламент, але вибори пройдуть не раніше грудня 2012 року. Кому потрібні такі дострокові вибори? І загалом цим законом вони налаштували проти себе практично всіх. І, що найголовніше, центральні регіони були байдужими.

І пан Москаль звернувся до влади з проханням не підкуповувати виборців. не використовувати адмінресурс, не кидати таких як Бойчук в райони залякувати людей.

А там - "вскриття урн покаже".

І аби нікого не розвели, кожному потрібно почати з себе, переконаний Москаль. Треба перестати бути маленькими українцями. І кожен може зробити своє діло - взяти і загітувати з сотню людей ні в якому разі не голосувати за партію регіонів та її сателітів. І в цьому буде велика справа.

Джерело: molbuk.ua та chas.cv.ua

1


КОМЕНТАРІ (2)

Москль це Ющенку і в лице сказав, чи тільки як шавка попідтинна не забоявся у Чернівцях гавкнути?

avatar

Соломія

09 липня 2012 13:55

Хтось під ніком "Соломія" так спішив тявкнути, що навіть таке просте прізвище як "Москаль" написав з помилкою.

avatar

Кирило

09 липня 2012 14:53