Символ бідності, розвалу і знищення потенціалу України - перший президент часів незалежності Леонід Кравчук (думка)

Символ бідності, розвалу і знищення потенціалу України - перший президент часів незалежності Леонід Кравчук (думка)

11.05.2022, 23:39
Помер символ бідності, розвалу і знищення потенціалу України - перший президент Леонід Кравчук.
 
1. Кравчук пропив найбільший ядерний арсенал в обмін на папірець в Будапешті.
2. Кравчук роздерибанив найбільшу кількість зброї та арсеналів, і ЧФ флот.
3. Кравчук втратив можливості створити ринкову економіку, натомість зробив все населення торгашами на кравчучках. І заклав фундамент для створення олігархічної касти.
4. Маємо те, що маємо. Кравчук - символ совку і похуїзму. Старий радянський комуніст, який вміло мімікрував під соціал-демократа і націоналіста.
5. Кравчук - продажний чорт, який бігав за тими, хто давав гроші. Пригадали "Блок не так"? Згадали Медведчука, хто його просував? А Януковича та всі події після 2014? Всюди Кравчук намагався примазатися і заробити бабла.
6. Кравчук - це втрачений час на зорі Незалежності. Це якраз відрізок часу, коли українці повернули не туди. Сіли не в той потяг.
7. Кравчук хитрий жулік, який вмів дуже тонко балансувати і відчувати настрої еліт та громадян. То він був за Росію і рускій язик; то проти НАТО; то проти Юлії і за Вітю; а потім за Петю; а потім проти Петі за Вову.
8. Кравчук - це символ політичного флюгерства і пристосуванства. З іншої сторони, смерть Кравчука підводить жирну риску під комуністичним минулим нашого суспільства і держави.
9. Зрештою, Кравчук багато в чому є відповідальним за те, що Україна була слабкою, і що тепер на нас напала Росія. Але нафталінова радянщина помирає, і час бере своє. Кравчук помер, проживши класне і сите життя. На державних дачах, маючи лікування у західних клініках. Влаштоване життя дітей, внуків і правнуків. А наше покоління ще довго буде "відригувати мудре керівництво" Кравчука, мотаючи кишки на траки російських танків.
 
П.С.: 
 
Цікава генералізована тенденція.
 
1. Ті, кому 50+ пишуть, що Кравчук це дуже мудрий президент, і Україні повезло. Чорти-моралізатори, бо ви теж причетні до сьогоднішньої війни.
2. Ровесники незалежності пишуть, що Кравчук це лузер, який все розвалив і розікрав.
3. Злам нафталінового покоління, яке уособлює Кравчука і його підходи. Суркіси, які вивозили годинники. І хлопці, що народилися при Кравчуку, і гниють в Азовсталі.

Анатолій Октисюк

 




 Нам потрібна ваша підтримка –  ПІДТРИМАЙТЕ BUKNEWS???????? благодійним внеском. 

1