«Свободофоб» і «лицемір» Горук нагадав про себе сваркою з колишніми однопартійцями-свободівцями, бо Тягнибок щодо нього вчинив підло і непорядно. Але винен в усьому все одно Яценюк!

«Свободофоб» і «лицемір» Горук нагадав про себе сваркою з колишніми однопартійцями-свободівцями, бо Тягнибок щодо нього вчинив підло і непорядно. Але винен в усьому все одно Яценюк!

19.08.2013, 16:10

Дискусія відбулася після оприлюднення на ФБ розслідування газети «Експрес» «Грошi Тягнибока—2. Бізнес із серпом та молотом». Колишній буковинський свободівець Назар Горук перепостив  його з власним коментарем: «Тепер ті,  хто не зрозумів, чому я вийшов зі Свободи - читайте і насолоджуйтесь!» Зміст розслідування зводиться до того, що керiвник опозицiйної партiї ВО «Свобода» Тягнибок розкошує на грошi, отриманi вiд бiзнесу з комунiстами. А говорячи по-простому, Симоненко з Тягнибоком жеруть з одного корита. До слова, попри те, що темою розслідування був бізнес «свободівця» Мірошниченка, Горук швидко перевів розмову на себе. Образи, які йому нібито завдав Тягнибок. А потім взагалі невідомо до чого перевів розмову на Яценюка: «До-речі, зробили ви помилку віддавши Чернівці Арсену!»

Спроби користувачів мережі  - фанатів «Свободи» відмести звинувачення Горук відкинув одразу: «Це ви будете не моні розказувати, а тим хто цинічно бреше людям і знущається над своїми партійцями!» (Очевидно тут він мав на увазі самого себе. - ред.) Так само як закиди про те, що всі його останні дії – «піар, це бруд який ти виливаєш на тисячі людей, зрада за яку прийдеться відповідати». Власне перетворення на «тушку» колишній буковинський «свободівець» називає «не зрадою, а порядністю ! Якраз я жодного разу ні Свободу, ні Тягнибока не зрадив ! А зрадили мене, зрадили мільйони українців!».

Цікавіше стало, коли до дискусії підключився один з керманичів партії, член Політради ВО "Свобода", нардеп  Ігор Мірошниченко, який зробив собі ім’я і заробив репутацію  обізвавши американську актрису чернівецького походження Мілу Куніс  «жирівкою»: «По-перше, Назаре, тебе виключили, а не ти вийшов! По-друге, що з тієі маячні, яка в Експресі намальована є правдою? Ти ж то сам знаєш, що це тупа брехня й маніпуляціі!»

Назар Горук: Ігорку не треба мені розказувати що мене виключили! Ти не розумієш одну просту річ, що той хто вбиває віру вбиває більше ніж тіло! Я не хотів жодного разу критикувати Свободу і впринципі не критикую, а показую роботу журналістів! Олег по-відношенню до мене поступив підло і не порядно, та не тільки до мене, а я йому служив віддано. Знаєш, Слава Богу, що в мене покращується здоров’я і неймовірно легше, коли ти знаєш причину проблем зі здоров’ям і борешся з нею ! Хоча наші довбури лікарі не здатні поставити толком ні онкологію ні будь-який інший серйозний діагноз ! Я буду залишатися завжди порядним, навіть тоді коли прийдеться на себе брати удари не тільки долі, але й інші. І навіть тоді коли правда здається для когось обманом, бо б’є по амбіціях і гордості, все одно від неї не треба відмовлятися ! Ну а якщо цей доробок не правдивий, ну тоді давай спростування ! P.S. До-речі не забудьте передзвонити регіоналам, щоб проголосували за мою відставку як депутата!

Ігор Мірошниченко: Якщо ти такий порядний, то я не збагну, для чого поширюєш тупу брехню проти мене, при цьому чітко усвідомлюючи, що інформація з Експресу є повною маячнею?

Назар Горук: Знаєш коли мене журналісти експресу просили інтервю, я відмовлявся, щоб жодним чином не критикувати Свободу ! Але тут я на 100% не впевнений, що це тупа брехня ! Спростуй ! До-речі зробили ви помилку віддавши Чернівці Арсену !

Ігор Мірошниченко: Що саме я маю спростовувати? Що я не працюю з ригами та іхніми судами? Будинок було продано у 2009 році, а документи робилися ще раніше - тоді президентом був Ющенко. Всі самобуди можливо було легалізувати лише в такий спосіб - кожен про те знає. Продавав я зі своіми партнерами будівлю за безцінь у розпал кризи, щоб розрахуватися, бодай частково з кредитами. Байдуже мені, кому продавати, як вуйку на базарі чорницю чи гриби - партквитків там не вимагають. Яка співпраця з комуністами? Які виділення землі, якщо я купував іі за ринковою докризовою ціною і інвестував у будівництво, заробляючи на цьому непогані гроші упродовж багатьох років. На лайнометів з Експресу чекає судовий позов за брехню, а на зловтіхачів - зневага й презирство!

Назар Горук: Зловтішатися насправді не має чим ! Це прикрість ! Ти сам визнав факт, що продав комунякам обєкт, хоча б я такого не робив би ! Тому що вони вороги ! І якби важко не було, цього робити не треба було !

Ігор Мірошниченко Мені здається, ти лицемір. Та я б зараз хоч дідьку лисому подав свій бізнес, бо є економічна доцільність. Не куплять в мене, то куплять в когось іншого. На базарі, ще раз питаю, у кось цікавляться електоральними вподобаннями, перш, ніж продати товар? В чому тут співпраця? Чи може Украіна не повинна продавати москалям своіх товарів, бо для нас вони вороги? Я ж не зброєю торгую, яку застосують проти мене. Друзі, гадаю, тут очевидний увесь маразм звинувачень на мою адресу, тому дурням і провокаторам, які не здатні, або не хочуть усвідомити, надуманості претензій продажного львівського виданнячка до ВО Свобода, я більше нічого коментувати не збираюсь. Слава націі! Смерть ворогам!!!

Назар Горук: Ігор про яку лицемірність ти говориш ! Навіщо все перекручувати? По-перше: я тебе ні в чому не звинувачую, а констатую факт розслідування журналістів Експресу ! По-друге, це нормальна увага до тебе з боку як журналістів так і громадськості ! Ти ж політик ! По-третє: Як би ти зреагував, якби Тягнибок продав би свою Секвою Януковичу ?

Ігор Мірошниченко Розслідування передбачає іншу точку зору,- в мене іі ніхто не питав. Якби мою Секвойю купив бандюкович, я б дуже втішився і купив нову!

Ігор Мірошниченко: Дурний піп, дурна в нього й пісня. Це ж я продавав, а не комуняка. Я б комуняцького не купив, щоб його не підтримати, а він націоналіста грошима підтримав без жодних зобов'язань. Різницю відчуваєте? Чи бажання полити помиями Свободу вже геть мізки атрофувало? Ми ж бойкотуємо москальське, але москалям своє прагнемо напарити попри все! Є клепка вгамуватись?

Ігор Мірошниченко Поважаю виборців, зневажаю зрадників і брехунів та наклепників!!!

(…)

Назар Горук:  Я таким як ти 4 роки був і віддано служив Олегу і Свободі, поки звісно вони мене як і всю Буковинську організацію не віддали на відкуп Яценюку і ... ! Тепер в мене не має здоровя, фінансів, куча гемору, зато чуваки продають і купляють... Подумаєш якісь комуністи ! І тішаться з таких як ти ЛОХІВ ! Якби мій дід генерал УГА СЕНЬ ГОРУК це б бачив то з могили б встав ! І покарав таких патрійотів !

Ігор Мірошниченко Товариство, все це белькотіння Горука, пробач Назаре за відвертість,пов'язане виключно з одним - йому Свобода не дала округу, щоб балотуватися до ВР. А не дала вона йому того округу тільки тому, що мала домовленості з Батьківщиною, які мусила неухильно виконувати і не займатися взаємним поборенням. Можливо, десь наші партнери і виставляли не гідних опозиціі кандидатів, та то на іхній совісті. Наша ж совість чиста, бо ми чесно виконали своі зобов'язання і тримали слово, як того вимагали украінські виборці. Нам не вдалося домовитися з Яценюком про округ у Чернівцях, але у підсумку стратегія була правильною, бо маємо 37 депутатів у ВР, на що до виборів ніхто не сподівався. А для таких як Горук власна сорочка і амбіціі виявились ближчими до тіла. Не витримали командноі відповідальності і командноі позиціі. Просливли кар'єристами і слинтяями. Белькотіли без упину, що ми зв'язалися з жидами, нацдемами чи ще казна з ким. А тепер сходяться жовчу, паплюжачи колишніх побратимів. Ну, не витримав випробувань на марші,- відійди в бік мовчки. Ні, треба відро лайна вилити на голву колишньому ближньому своєму, щоб за рахунок цього якось сублімувати особисті психологічні проблеми. Знаєте, я взагалі ніц не знаю про своіх дідів. Вони не були якимись червонопузими скотами, а радше, звичайними украінцями. І батьки моі не займалися політикою та були пересічними совками, від чого я не менше іх люблю. Та я є не меншим націоналістом, ніж будь-хто з нащадків великих украінців і наших славних героів. Не намагаюся бити себе в груди й кожному це доводити на словах. Я посто роблю, що можу і що вважаю за потрібне. Знайомі та друзі підтвердять. І підвердить моя сім'я, бо вона від цього потерпає через брак моєі уваги найбільше.

Назар Горук: Ігоре дивно від тебе чути такі слова. Я жодним чином не збираюся поливати брудом ні тебе особисто, ні свободу. Ця стаття - це констатація факту розслідування журналістів. Знаю як деякі продажні журналісти неодноразово мочили як мене так і Свободу, і мочили також наші "партнери по опозиції", і я з ними воював, бився. А потім як ти вже про округи згадав, всі вони були підтримані також і Свободою, (колишні кгбісти, синки номенклатури), ті які ще в 2004-2010 активно підтримували Януковича. А з приводу округу, так мені дали округ Новоселицький (67% румуномовного населення), округ який на верху опозиція чи б пак її лідери віддали Фірташу. І всі про це знали. В Чернівцях всі були в шоці коли побачили що опозиція віддала цей округ націоналісту. Це при тому що на інших ми могли сміло вигравати навіть без допомоги батьківщини. Я всеодно до тебе як до людини буду з повагою відноситись, до Олега теж. Але ви вбили Буковинську організацію. Люди вже практично розбіглись. Зелика просто не сприймають. Він чужий. А Віталік не тягне навіть на голову райорганізації. Якщо так буде дальше то буде все плачевно.

Відтак до дискусії підключився ще одни відомий "свободівець", народний депутат Андрій Мохник: Горук промовчав про те, що це було рішення партії, щоб Тягнибок їздив, в першу чергу, на безпечному автомобілі. Це крім всього іншого, враховуючи, що голова партії практично живе в автомобілі. По цих параметрах підійшла Тойота Секвойя. Думаю, пояснювати не треба, що доля Чорновола та інших, які "випадково" врізались у камаз, для нашого лідера не прийнятна. Може хтось з тих, хто бере участь у цьому обговоренні, і хотів би оплакувати Тягнибока, але Свободі він потрібен живий і здоровий.

І зовсім купи не тримається, коли "Експрес" робить брудні натяки про те, що ця машина куплена на гроші комуністів. Тут звичайна підміна понять. Ніколи не думав, що дорослим людям треба пояснювати, що куплене за чиїсь гроші - це, коли хтось ці гроші дав у той чи інший спосіб. Але, коли заперечують сутність грошей як міри вартості та засобу обігу і платежу і роблять "висновок", що гроші від продажу об'єкту, за які придбали автівку, це мало не доброчинний внесок з боку покупця об'єкту тому, хто їздить на цьому авті, це яскравий приклад хуцпи. І, звісно, розрахунок очільника "Експресу" на те, що інтелектуальний рівень читачів газети на рівні папуасів часів Миклухи-Маклая.

Андрій Мохник По-друге, Горук дійсно ображений, що йому не дали округ в Чернівцях. Аргументи про розподіл округів з "Батьківщиною" не доходили. Горук був настільки ображений, що коли під час виборчої кампанії я разом з Ігорем Мірошниченком приїжджав агітувати на Буковину, він лише про те й говорив, що йому не дали округ. Це його так пекло, що він не організував належно жодної зустрічі. Тобто своєю бездіяльністю тупо валив виборчу кампанію Свободи. А після виборів продовжував саботували діяльність партії. За що його й виключили.

Його заява про складання повноважень депутата обласної ради - це блеф. За неї, очевидно, не проголосують. Натяк Горука на те, що Свобода має "передзвонити регіоналам" за його відставку, це переведення стрілок. Якби Свобода працювала з ригами, як на це натякає Горук, то без проблем його б позбавили мандату після виключення з партії. Але він прорахував, що цього не буде й мандат у нього залишиться. Тому, це Горуку треба домовлятися з регіоналами про голосування за позбавлення його мандату. Бо в іншому випадку це свідчитиме про те, що Горук вигідний регіоналам у раді.

Чому я так стверджую? Бо Горук - 36 номер виборчого списку Свободи на парламентських виборах, але я щось не чув, щоб він написав заяву про вихід зі списку. Очевидно, чатує на депутатське місце, коли список посунеться після зміни влади на президентських виборах. Це, до речі, про те, що Горук стверджує, що йому давали Новоселицький округ. Як же він опинився в списку, здогадайтеся з трьох раз.)))

По-третє, хочу подякувати "Експресу" він проявляє і гуртує свободофобів. А нам своє робить. Відповідно до Програми захисту українців. Це справжній критерій оцінки нашої діяльності. А зовсім замовні опуси провінційних писак.

Назар Горук Вітаю всіх ! Андрій ти прекрасно знаєш що мене ніхто з партії не виганяв. Не треба обманювати. Мій крик душі це те, що Буковинську організацію просто кинули. Сьогодні люди які ще 1 рік назад просто мочили Свободу по повній на Буковині, зараз просто з неї прикалуються і сміються що обвели мене і Тягнибока якому я віддано служив. Ти правильно сказав Андрію, в мене просто тоді опустилися руки, бо я знав практично всі перемовини щодо округів і ... тощо. А якщо так станеться що 36 номер стане нардепом можеш не переживати я увійду у фракцію, і докажу що ви даремно повелися так з Буковинською організацією ! Бо вона може мати владу на Буковині, їй треба трошки допомогти і не мішати своїми інколи примітивними вказівками.

Назар Горук І щераз наголошую, я не збираюсь бути як каже Андрій свободофобом. Мені просто хочеться щоб з людей не робили рабів і відносились з повагою. Бо побратими справжні завжди підтримають в біді... Керівники Свободи якщо не переосмислять свого ставлення до людей і простих партійців то буде як НУ. І не треба ніяких москалів зі своїми блогами. Чи може блогери виділили землю для будівництва біля Собору Святого Юрія у Львові?

1


КОМЕНТАРІ (3)

Повага Горуку ! Мужній чоловяга ! А Свобода себе палить ! Кепсько це !

avatar

Юра

19 серпня 2013 13:26

Горук відколи ти вже юрою став?  ти правокатор папієвський.!

avatar

Остап

20 серпня 2013 12:05

Ігор Мірошниченко зробив собі  ім"я задовго до того ( а не після того),  як назвав (а не обізвав - відчуваєте різницю?) чернівчанку Мілу Куніс. Уся  ця "грецька трагедія" на рівному місці свідчить лише про одне - нездатність окремих членів партії  ( Назара Горука)  підпорядковуватися партійній стратегії.

avatar

Зеник

20 серпня 2013 12:43