Світовий лідер у галузі будівельних матеріалів компанія LAFARGE спільно ЄБРР відкрила підприємство з виробництва щебеню в Чернівецькій області

Світовий лідер у галузі будівельних матеріалів компанія LAFARGE спільно ЄБРР відкрила підприємство з виробництва щебеню в Чернівецькій області

21.03.2013, 23:46

У квітні 2013 р. у Вижницькому районі Чернівецької області компанія Lafarge запустить підприємство з виробництва щебеневої продукції. Інвестиції у цей проект склали понад 27 млн. грн. Як відомо, щовесни Західна Україна потерпає від повеней, однією із причин яких є незаконний видобуток гравію з річок. Запуск підприємства «Лафарж» сприятиме вирішенню цієї екологічної проблеми, оскільки щебінь від «Лафарж» зможе витіснити нелегальну продукцію.

ДОВІДКА

Про «Лафарж» в Україні

«Лафарж Україна» є одним з провідних постачальників будівельних матеріалів на будівельному ринку України з 1999 року. Сьогодні «Лафарж Україна» представлена ?двома бізнес-напрямами: «Щебінь» (представники: ТОВ «ККНК «Технобуд», ТОВ «Технобуд», ТОВ «Сіпан» та ТОВ «Буковинські будівельні матеріали»), до складу якого входять 4 підприємства, розташовані в Рівненській, Київській та Чернівецькій областях. «Цемент» (представник - ПАТ «Миколаївцемент»), що складається з одного заводу в Миколаєві Львівської області.

Додаткову інформацію можна отримати на офіційному веб-сайті компанії www.lafarge.ua

Про компанію Lafarge

Lafarge є світовим лідером у галузі будівельних матеріалів, який займає провідні позиції в усіх сферах своєї діяльності: цемент, бетон та наповнювачі. У компанії працює 68 000 працівників у 64 країнах. У 2011 році обсяги продажів Lafarge сягнули 15,3 млрд. євро. З 2010 року Група «Лафарж» входить до Індексу Доу Джонса, першого світового критерію стійкості, на знак визнання дій компанії у напрямку сталого розвитку. Володіючи провідним центром дослідження будівельних матеріалів, Lafarge закладає інновацію в основу своїх пріоритетів, що допомагає компанії працювати над екологічно раціональним будівництвом і архітектурною креативністю.

Додаткову інформацію можна отримати на офіційному веб-сайті компанії www.lafarge.com

1