Святошнюк обіцяє викорінити корупцію на Калинці та відновити систему відеонагляду

Святошнюк обіцяє викорінити корупцію на Калинці та відновити систему відеонагляду

16.06.2014, 17:30

Генеральний директор Калинівського ринку Володимир Святошнюк пообіцяв викорінити "старі схеми" на базарі та вирішити проблему з відеонаглядом.

Про це він заявив на брифінгу в понеділок, пише molbuk.ua

"Перше, що робитиму – буду викорінювати корупцію, ці старі схеми. Люди уже скаржаться, що одні кіоски стоять узаконені, інші не узаконені. Люди запитують: "Чому ми платимо, а ці не платять?". Проведу інвентаризацію всього майна, яке там знаходиться. Те, яке знаходиться там нелегально, треба легалізувати.
Має бути вирішена проблема з відеонаглядом", - сказав В. Святошнюк.

Разом з тим, він розповів, що проблема із загрозою паводків на ринку йому теж відома:

"Моя дружина зі Старої Жучки, і коли була повінь, у нас теж затопило наше господарство. Тому я забезпечений землею, і в міста нічого не проситиму", - сказав директор Калинки.

Новий керівник Калинівського ринку Володимир Святошнюк попросив вибачення у журналістів через те, що він розмовляє російською мовою та пообіцяв виправитись.

Про це він заявив на брифінгу в понеділок, пише molbuk.ua

"Я знаю, що раніше у Чернівцях і двірників на роботу не брали, які не знали мови. Але я виправлюся. Сподіваюся, з вашою допомогою скоро почну говорити нормальною чистою українською мовою", - сказав В. Святошнюк.

Гендиректор Калинівського ринку розповів журналістам про свою біографію:

"Народився у 1965 році в Криму поблизу Феодосії у сім’ї військовослужбовця. Коріння батьків - із Одеси. В Кіровському закінчив школу, вчився непогано, закінчив її з золотою медаллю. В 1982 році вступив в Кіровське вище авіаційно-інженерне училище, через п’ять років його закінчив. Після цього служив два роки служив у військовому окрузі. Нагороджений медаллю за бойові заслуги. Писав дисертацію по військовому космосі. Момент захисту її співпав із розпадом Радянського союзу, тому через специфіку теми захиститись не зміг", - розповів новий гендиректор Калинки

"Пізніше працював викладачем в училищі. А у зв’язку з тим, що в армії почався бардак, я звільнився. При цьому я прийняв присягу на вірність народу України. Після цього працював у раді комерційних структур. Працював у центрі Софії Ротару - приїжджав до Маршинців у першій половині 90-х років, побував у сімейному домі співачки. Після цього працював директором заводу в Тернопільській області - робили пластмасові вироби. Паралельно виготовляли вироби побутової техніки. Пізніше працював виконавчим директором групи компаній "ВЕНЕТО", штаб якого був до тисячі людей. Тобто досвід управління великими колективами у мене є, відповідальність на себе брати я не боюся", - розповів він.

"Сімейне становище - у мене прекрасна дружина, дякую за це Чернівцям, бо вона з цього міста. Моєму синові - 9 років", - розповів Святошнюк.

Володимира Святошнюка призначили керівником Калинівського ринку поза конкурсом, оскільки цього не передбачає законодавство.

Про це у понеділок на брифінгу заявив міський голова Чернівців Олексій КАСПРУК, пише molbuk.ua

Зокрема, він сказав:

"Закон України не передбачає проведення конкурсів. Ви пам’ятаєте, ідея з конкурсом народилася, коли зняли Федорука, і сесія тоді доручила секретарю міськради оголосити конкурс. Конкурс неодноразово переносився. Закон передбачає, що міський голова несе відповідальність за керівників комунальних підприємств, які він одноособово призначає. Я цієї відповідальності не боюся", - сказав Каспрук.

"Ситуація в Україні достатньо важка. Ситуація на Калинівському ринку, де є багато груп і інтересів, ще гірша. Тому я передбачав чітко, що проведення цього конкурсу будуть намагатися зривати. Ми зустрілися з підприємцями Калинівського ринку, з якими тісно співпрацювали останні кілька років. Тоді я прийняв рішення призначити керівника", - сказав Олексій Каспрук.

Нагадаємо, раніше Каспрук заявляв, що призначив Святошнюка керівником ринку, бо той не має у Чернівцях контейнерів і "кумів".

пише molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (1)

люстрація і конкурс на посаду

а без цього він ніякий не директор , ставленик злодіїв які розкрадали мість більше 20 років

ганьба!

avatar

Йося

16 червня 2014 18:18