Суспільне Буковини покаже концерт Саші Буля

Суспільне Буковини покаже концерт Саші Буля

10.02.2020, 15:23

Минулої п’ятниці,7 лютого, у центрі культури «Вернісаж» відбувся концерт мультиінстументаліста Сашка Буліча (Sasha Boole). Журналісти UA:БУКОВИНА побували на концерті та готуються в записі транслювати його як на радіо так і на телебаченні.

Артист родом із Чернівців, виконує композиції у стилі кантрі та фолк українською й англійською мовами. У 2019 Саша Буль році виступив з концертом у нідерландському шоу Meter Sessions, ставши першим українським музикантом, якого запросили для участі у цій передачі.

Продюсер Чернівецької філії Суспільного Максим Волошин зазначив:«Ми плануємо підготувати теле- та радіо версію концерту Саші Буля до 22 лютого. «Розтопимо» зимній настрій нашої аудиторії на хвилях Українського радіо Буковина та на телеканалі UA: Буковина у останні вихідні зими 2020 року! Також, сподіваюся, що виступ Буля зможуть почути і в інших куточках України, але вже трішки згодом – ми обов’язково поділимося записом концерту з іншими філіями Суспільного у регіонах».

Менеджерка UA:БУКОВИНА Ольга Гришин-Грищук побувала на концерті у «Вернісажі» та поділилася своїми враженнями: «Це був теплий музичний вечір, ми ніби прийшли до Сашка в гості і він між композиціями розповідав веселі або навіть філософські історії про своє життя. Я щиро рада, що Сашко Буліч погодився співпрацювати й наші слухачі та глядачі зможуть почути цю музику».

Джерело: UA: БУКОВИНА

1