Суди роблять все можливе, щоб затягнути час і дати можливість ОДА 'загарбати' Букініст

Суди роблять все можливе, щоб затягнути час і дати можливість ОДА "загарбати" Букініст

11.01.2013, 20:29

"Сьогодні, 11 січня 2013 року, суддя Шевченківского районного суду Чебан Вікторія Миколаївна відмовила нам у забезпеченні позову про поновлення Марини Львівни на роботі, - повідомила адвокат Марина Слободянюк. - Ми просили призупинити дію рішення Чернівецької обласної ради та розпорядження ЧОДА про призначення виконуючого обовязки директора "Букініст" до вирішення справи по суті, тобто до винесення рішення. Ми пояснювали, що роботу магазина блокують, намагаються до винесення рішень проводити інвентаризацію, працівник Букініста Ірина не може нормально працювати. Незважаючи на ці обставини, суддя винесла ухвалу, в якій вказала, що оскільки питання йде про звільнення Лібанової Марини Львівни, то питання роботи магазину її не цікавить. Тому до 18 січня, саме тоді відбудеться попереднє слухання, всі можуть бути вільні".

Тим самим суддя фактично розв'язала руки представникам ОДА для проведення інвентаризації у магазині.

Найдивніше в цій ситуації те, що з 02 січня Окружним адміністративним судом м.Чернівці і суддею Шевченківского районного суду Чебан Вікторією Миколаївною робилося все можливе, щоб затягнути час і дати можливість ОДА "загарбати" Букініст.  Бо два дні буквально "вигризаючи" ухвалу про відкриття провадження, сьогодні зранку адвокат  застала секретаря суду, яка майже на порозі виглядала її з готовою відмовою про призупинення дій рішень.

А ще подейкують, що ситуація з інвентаризацією в Букіністі, ще одна спроба відволікти увагу опозиції від візиту Лаврова щодо вступу України до Митного Союзу! 

1


КОМЕНТАРІ (4)

Пані адвокат, а вам не здається що то пані Лібанова загарбала Букініст?

avatar

депутат обласної ради

11 січня 2013 16:46

а це та суддя Чебан що її чоловіка сюддю Першотравневого районного суду СБУ взяло на хабарі. Ця Чебан до людей гавкає та обзиває ,худоба пудельна  СІМЕЙКА ХАБАРНИКІВ

avatar

Андрій

11 січня 2013 17:24

avatar

Адвокат Свешников

06 квітня 2014 16:58

10 років тому назад був суд по невиплаті зарплати. В результаті розгляду суддею Чебан я не тільки не отримав свого права отримати зарплату, але й не отримав лікарняних. Суддя Чебан різними методами затримувала видачу судового рішення, щоб пропустити термін апеляції

avatar

Микола

06 квітня 2014 17:20