Судді не зважилися дозволити перерахунок голосів в 204 окрузі

Судді не зважилися дозволити перерахунок голосів в 204 окрузі

12.11.2012, 15:42

Кандидатом в народні депутати України Панчишином Русланом були подані позовні заяви до Хотинського районного суду на незаконні дії тих голів дільничних комісій, які не допустили на дільниці його спостерігачів. Також подана заява до Чернівецького окружного адміністративного суду, про скасування незаконної постанови №50 окружної виборчої комісії.

Як повідомили www.buknews.com.ua у прес-службі Панчишина Руслана, станом на 12 листопада, по одних заявах суди відмовили, інші залишили без розгляду. Така в нас правова держава. На ці незаконні постанови і ухвали судів подані відповідні апеляції. «Це є свідченням того,що влада панічно боїться перерахунку голосів в 204 виборчому окрузі, оскільки там відбувалися масові фальсифікації. Бюлетені з відміткою за Панчишина рахувалися представнику партії влади Семенюку, на тих дільницях (їх аж 40), де не допустили моїх спостерігачів» - заявив Панчишин Руслан.

В 204 окрузі за «Партію Регіонів» проголосували - 33%,а за Семенюка (їхнього висуванця) – 57.5%. От Вам і масштаби фальсифікації в 204 виборчому окрузі - 24.5%,а це 26000 виборців, яких не дорахувалися інші кандидати. Також владою сфальсифікована явка виборців в даному окрузі,яка становила 65%, найвища по Україні! Результати екзит - полу в 204 виборчому окрузі в день голосування показали: Семенюк А.- 33%, Панчишин Р.-29%, Балансинович Б.-19%. Як бачите, різниця між першим і другим місце становить соціологічну похибку (3-5%). Тому владі потрібно було щось терміново робити, щоб нейтралізувати опозиційного кандидата Панчишина Руслана,який наступав їм на п’яти. Масштаби фальсифікацій які відбулися в 204 окрузі,а це десятки тисяч голосів і зухвала поведінка влади, вже доведені до відома міжнародних представників.

1


КОМЕНТАРІ (2)

Хоч рахуй, хоч не рахуй - ти смокчи, Панчишин... лапу. Соціологічна похибка природи! З якого бодуна тебе мером обирали, не второпаю ніяк.

 

avatar

Вкрадений пам'ятник

12 листопада 2012 14:41

Бачу Панчишин добряче дістав цю банду,що в них аж вкрадений пам"ятник заговорив!

avatar

опа

12 листопада 2012 15:35