Суд продовжив на два місяці особисте зобов’язання скандальному депутату Білику з Чернівців

Суд продовжив на два місяці особисте зобов’язання скандальному депутату Білику з Чернівців

15.01.2017, 21:20

Печерський районний суд міста Києва продовжив процесуальні зобов’язання депутатові Чернівецької міської ради Ростиславу Білику, якого підозрюють у організації підкупу виборців на місцевих виборах у 2015 році.

Про це йдеться у відповідному рішенні суду, яке оприлюднене у Єдиному реєстру судових рішень. 

Зокрема, зазначається, що прокурор Кіцманської місцевої прокуратури Чернівецької області М. Єремейчук звернувся до суду з клопотанням про продовження терміну дії обов’язків, покладених на підозрюваного Білика Ростислава Романовича.

Суд прийняв рішення про часткове задоволення клопотання прокурора у кримінальному провадженні та продовжив у межах строку досудового розслідування - до 6 березня 2017 року включно, строк дії обов’язків, покладених судом на підозрюваного депутата.

У рамках цих обов’язків, Ростислав Білик зобов’язується прибувати по першому виклику до слідчого, прокурора, слідчого судді чи суду на визначений час, повідомляти слідчого, прокурора або суд про зміну свого місця проживання, утримуватись від спілкування зі свідками у кримінальному провадженні, здати на зберігання до відповідних органів державної влади свій паспорт (паспорти) для виїзду за кордон, інші документи, що дають право на виїзд з України та в'їзд в Україну.

Як відомо, Ростислава Білика підозрюють у організації підкупу голосів виборців на виборчій дільниці у студмістечку на місцевих виборах 25 жовтня 2015 року.

Після того, як торік у жовтні правоохоронці провели обшук у квартирі Білика, депутат виїхав за межі Чернівців. Поліція оголосила Білика у розшук.  

У вересні депутат повернувся до Чернівців, і заявив, що кримінальне провадження, порушене проти нього - це наслідок боротьби з ним нардепа Максима Бурбака.

Джерело: molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (4)

Хто знає, яке відношення має Кіцманська місцева прокуратура до м. Чернівці?

avatar

Ьомбон

15 січня 2017 22:30

Ті, хто прибуває з ізраіля, тих розслідує Кіцманська прокуратура

avatar

Безухов

16 січня 2017 12:43

а шо башлей ?? А михуйлишин ???

avatar

Башлей

16 січня 2017 13:01

кажуть михайлишин видмазав бишлея вид призову . Не хоче бешленок на фронт , йому тут краше , бабло косить 

avatar

Бомба

16 січня 2017 13:21