Суд дозволив Михайлішину вітати чернівчан з білбордів і роздавати їм соціальні проїзні квитки (додано документи)

Суд дозволив Михайлішину вітати чернівчан з білбордів і роздавати їм соціальні проїзні квитки (додано документи)

02.09.2012, 22:51

Сьогодні, 02 вересня 2012 року, Чернівецький окружний адміністративний суд визнав протиправною і скасував постанову окружної виборчої комісії по одномандатному виборчому округу №201 від 29 серпня 2012 року №3, - повідомив BukNEWS координатор виборчих програм Громадянської Мережі ОПОРА у Чернівецькій області Назар Тимощук (063 628 67 71, [email protected]). (http://oporacv.org/ovk-vyznala-diji-myhajlishyna-porushennjam/).

Нагадаємо, що під час свого першого засідання 29 серпня окружна виборча комісія 201 округу одностайно визнала дії кандидата у народні депутати від Партії регіонів Віталія Михайлішина щодо окремих методів проведення ним передвиборчої агітації такими, що не відповідають вимогам законодавства про вибори народних депутатів. Окружна виборча комісія зобов’язала Віталія Михайлішина утриматись від використання об’єктів та ресурсів Чернівецької міської ради у своїй передвиборчій агітації. Таке рішення ОВК прийняла за результатом розгляду скарги уповноваженої особи від політичної партії ВО «Батьківщина» Олексія Каспрука.

Крім того, Чернівецький окружний адміністративний суд дійшов до висновку, що "розміщення білбордів із написом "Вітаємо у комфортному місті Чернівці" та інших подібних білбордів, вручення іменних соціальних проїзних квитків не є передвиборчою агітацією, а є виконанням покладених на позивача повноважень секретаря Чернівецької міської ради, який виконує повноваження міського голови, ... "

У додатку - копія Постанови Чернівецького окружного адміністративного суду. Оскаржити цю постанову до Вінницького апеляційного адміністративного суду можна у дводенний термін.

 

 

 

 

 

 

 

1


КОМЕНТАРІ (2)

Найцікавіше і цьому спектальні зовсім не рішення. Хіба можн абуло чекати чогось іншого від ублюдочного огородниковського суду. який ні разу не став на бік закону під час протистояння в мерії. Значно цікавеше, що у суді зійшлися колишні соратники Ілонка Сарафінчанка і Юрій Івашин. Ще недавно вони до хрипоти захищали Федорука, а сьогодні Ілонка вже захищає нового господаря. Нічого не скажеш. Дивно, як це обійшлося без вічного Попова. з яким вона раніше гризлася. З іншого боку, добре, що вона тепер служить Михайлішину. З неї така адвокатша, як з Івашина танцюрист. Провалила Федорукові всі суди. ЇЇ зброя - це хамство і продажність суддів. Так вона точно зможе вигравати А коли треба включати мізку, тоді результат від неї нулячи.

avatar

Афігеть

02 вересня 2012 17:04

Просто с Михайлишиным и  бандой Борисова никто из нормальных людей в городе не хочет иметь дело.Им приходится выбирать команду среди отбросов. Даже деньги Борисова не помогают.

avatar

кремень

02 вересня 2012 22:19