Обладнання для комп’ютерного класу, комплекти меблів  і спортивні форми та інвентар під ялинку дітям за сприяння Івана Рибака (ОНОВЛЕНО)

Обладнання для комп’ютерного класу, комплекти меблів і спортивні форми та інвентар під ялинку дітям за сприяння Івана Рибака (ОНОВЛЕНО)

28.12.2018, 15:50

Передноворічні дні завжди насичені приємними подіями та важливими справами, які ми намагаємось встигнути завершити, щоб не залишати борги на прийдешній Новий рік.

Так і сьогодні народний депутат України Іван Рибак виконує обіцянки, які давав вчителям та дітям Верхньопетрівецької ЗОШ №2, що знаходиться у Сторожинецькому районі Чернівецької області. Під час проведення новорічного заходу парламентар привітав всіх присутніх з наступаючими святами та передав школі сучасне обладнання для комп’ютерного класу, щоб учні навчалися в якісних та комфортних умовах.

Також Іван Рибак завітав на шкільне свято до Верхньопетрівецької ЗОШ №1 привітати учнів, батьків та вчителів з наступаючим Новим Роком та Різдвом Христовим. Гість побажав кожному міцного здоров’я, успіхів, миру, злагоди та гарного святкового настрою.

- Познайомився із шкільною командою волейболісток, які вже встигли завоювати багато нагород на районних та обласних змаганнях, і вийшли на загальнонаціональний рівень. Тож передав сьогодні дівчатам спортивні форми та інвентар для тренувань і змагань, побажавши їм побільше нових перемог у спорті та особистих досягнень у житті, - розповів Іван Рибак. 

СвÑ?Ñ?лина вÑ?д Ivan Rybak.

Гарне новорічне свято підготували вихователі разом з вихованцями Лопушнянського ДНЗ, що на Вижниччині. Тут Іван Рибак завітав до дитячого садочка привітати малюків, їх батьків та весь колектив закладу з новорічними та різдвяними святами.

В цьому році вже вдалося залучити кошти з державного бюджету на придбання комплектів меблів для комфортного виховання дітей. Тож сьогодні у закладі відкрили ще одну групу на 23 дитячих місця.

- Бажаю найменшим мешканцям села цікавого виховання та пізнання світу. Вдячний батькам та вихователям за визнання моєї роботи. Працюємо далі! - побажав народний депутат Уукраїни. 

СвÑ?Ñ?лина вÑ?д Ivan Rybak.

1