Студія Чернівецького театру ім. О.Кобилянської відкриває навчальний клас для дорослих

Студія Чернівецького театру ім. О.Кобилянської відкриває навчальний клас для дорослих

23.07.2014, 19:57

Чернівецький театр імені Ольги Кобилянської запрошує на навчання до своєї студії дорослих, віком від вісімнадцяти років.

Також оголошується додатковий набір дітей, віком від п’яти до п’ятнадцяти років. Прослуховування відбудеться в останні дні серпня.

“Студія функціонує уже рік. Ми вирішили навчати не лише дітей, а й дорослих. Саме тому запрошуємо усіх бажаючих, віком від 18 років.”- Зауважує координатор театральної студії, завідуюча літературно-драматичною частиною Чернівецького муздрамтеатру Наталія Федорович.

“Під час роботи зі старшою групою ми працюватимемо над внутрішнім розвитком. Багато приділятимемо уваги урокам з риторики, допоможемо подолати боязнь публічних виступів. Не виключаємо, що серед старших учнів знайдемо і театральні таланти.” – Розповідає Наталія Федорович.

Наразі у студії уже навчається приблизно 60 дітей.

Діти у студії вивчають акторську майстерність, сценічну мову, вокал, хореографію. Талановиті учні уже неодноразово виходили на сцену. 24 серпня під час фестивалю ”Обнова-фест” вони потішать буковинців своїми театральними сценками. А у новому театральному сезоні обдарована семирічна вихованка студії Юлія Гомзяк зіграє головну роль у виставі ”Енні” за відомим бродвейським мюзиклом.

Вартість навчання у студії становить 300 гривень. Для того, щоби пройти прослуховання, необхідно продекламувати вірш, заспівати, виконати танець.

molbuk.ua

1