Студенти пікетували підписантів 'доносу' в прокуратуру

Студенти пікетували підписантів "доносу" в прокуратуру

26.12.2013, 15:39

У Чернівцях студенти пікетували міську раду через звернення 23-х депутатів до прокуратури із вимогою покарати винних у блокуванні міської ради під час сесії 2 грудня 2013 року.


Студенти тримали в руках фотографії тих, хто підписався під зверненням до прокуратури.

Після звернення депутатів студентів почали викликати на допити. Навіть тих, хто перебував на той момент у Києві і не міг бути під міською радою фізично.

- Мене 2 грудня в Чернівцях не було, але мене викликали на допит, - розповідає студентка ЧНУ ім. Ю. Федьковича Ольга Гришин-Грищук, - три дні до мене на факультет приходили слідчі УМВС. Якщо депутати мають якісь моральн якості, вони мали би вибачитися перед чернівчанами та студентами.


Говорити зі студентами став один із підписантів доносу, депутат Чернівецької міської ради (фракція "Наша Україна") Василь Максимюк. Спочатку він заявив про те, що студентами маніпулювали і що вимога про покарання стосується організаторів блокування. Однак не зміг назвати імена "організаторів". Після цього заявив, що готовий відкликати підпис від звернення в прокуратуру, якщо вимога про покарання стосуватиметься студентів.

Нагадаємо, що днями депутат міської ради Валерій Чинуш (фракція "Наша Україна") відкликав свій підпис під заявою до прокурора області. Депутати зверталися до прокурора "щодо відкриття кримінального провадження стосовно осіб, винних в організації захоплення та блокування міської ради під час проведення сесії 2 грудня 2013 року".

Джерело: molbuk.ua

Раніше ми повідомляли: Біси рідного міста

1


КОМЕНТАРІ (3)

Знову дурних студентів лоханули. Тупуваті діти. що навіть НА СВОЇХ ПОМИЛКАХ не вчаться. 

До речі, а що там робить Кобевко? Обіцяв же стояти на Майдані в Києві до перемоги. Переміг?

avatar

007

26 грудня 2013 12:51

Кобевко завжди переможець

avatar

111

26 грудня 2013 18:11

А Кобевко таки переміг. Тільки пермогою знову користуються негідники

avatar

вуйко Юзьо

26 березня 2014 20:10