Стосовно голови однієї з РДА на Буковині, який не задекларував нову «SKODA» вартістю 110 тисяч гривень,  склали протокол про корупцію

Стосовно голови однієї з РДА на Буковині, який не задекларував нову «SKODA» вартістю 110 тисяч гривень, склали протокол про корупцію

16.07.2019, 12:58

Відносно голови однієї з районних держадміністрацій складено протокол за вчинення правопорушення, пов’язаного з корупцією

 Оперативники обласного управління захисту економіки ДЗЕ Нацполіції продовжують роботу з виявлення порушень вимог Закону України «Про запобігання корупції». 

 Так, голова однієї з районних державних адміністрацій Чернівецької області набув у власність автомобіль марки «SKODA» вартістю понад 110 тисяч гривень. Проте, без поважних причин, не повідомив Національне агенство з питань запобігання корупції у визначений законом термін.

 Своїми діями  порушив Закон України «Про запобігання корупції», за що передбачена адміністративна відповідальність за ч.2 ст.172-6 Кодексу України про адміністративні порушення.

Матеріали скеровано на розгляд суду. За вищезазначене корупційне правопорушення передбачено відповідальність у вигляді штрафу від 1700 до 3 400 гривень. 

Загалом, з початку року працівниками УЗЕ складено 243 протоколи про порушення вимог ЗУ «Про запобігання корупції».

Робота триває..

 Департамент захисту економіки Національної поліції України Національна поліція України

Від редакції:

За інформацією BukNews, йдеться про голову Сторожинецької РДА. Нагадаємо, що Департамент захисту економіки Національної поліції України в Чернівецькій області очолює підполковник Іван Тичина.  

1