Стартували співбесіди з кандидатами на посади менеджерів та продюсерів філій Суспільного: від Буковини надійшло 9 заявок

Стартували співбесіди з кандидатами на посади менеджерів та продюсерів філій Суспільного: від Буковини надійшло 9 заявок

27.11.2017, 22:30
27 листопада члени правління Національної суспільної телерадіокомпанії України розпочали проводити співбесіди з 227 кандидатами, які подали свої документи на конкурсний відбір менеджерів і продюсерів регіональних філій Суспільного.

На позиції продюсера філії подали пакет документів 120 кандидатів, на менеджерів – 107, повідомила прес-служба НСТУ.

Конкурсний відбір триватиме імовірно до 5 грудня.

«Весь тиждень (ба більше, до наступного вівторка) НСТУ в цілому і правління зокрема - зосереджено на проведенні конкурсів на посади продюсерів та менеджерів філій. Це щільна робота кожного дня, це 225 співбесід. І ще ніхто ж не відміняв поточної роботи правління», написав у Facebookголова правління НСТУ Зураб Аласанія.  

Прийом документів для участі у конкурсі тривав із 8 до 21 листопада. До 27 листопада можна надсилати документи тим, хто хоче очолити Криворізьку філії НСТУ, оскільки відбір керівників для цього мовника стартував 14 листопада.

Найбільше кандидатів на керівні посади — у Дніпровській (20 заявок), Черкаській (15) і Вінницькій (14) філіях.

Наступним етапом відбору після прийому заявок є співбесіда з конкурсною комісією, до якої входять члени та голова правління публічного акціонерного товариства «Національна суспільна телерадіокомпанія України». Під час співбесід конкурсна комісія заслухає по черзі всіх кандидатів на посаду та оцінюватиме професійні, освітньо-кваліфікаційні й морально-ділові якості кожного.

За результатами співбесід, обговорення й оцінювання конкурсна комісія шляхом голосування ухвалить рішення про обрання переможця відбору. Це рішення може бути прийняте не пізніше, ніж на 30 календарний день, починаючи з дня завершення прийому документів. І воно буде підставою для укладення строкового трудового договору між ПАТ «НСТУ» та переможцем відбору, який за результатами роботи може бути продовжено. Однак займати зазначені посади одна й та ж особа зможе не більше 5 років. Якщо за підсумками конкурсу рішення про переможця не прийнято, то буде оголошено повторний конкурс відповідно до вимог положення про конкурс, зазначає прес-служба НСТУ.

Усього під час конкурсів відберуть 22 менеджерів та 23 продюсерів філій (2 продюсери — для Донецької і Луганської областей — які працюватимуть у філії «UA: Донбас»). Обрані менеджери і продюсери працюватимуть паралельно задля розподілу функцій управління творчою та адміністративною частинами.

Нагадаємо, 8 листопада 2017 року  НСТУ оголосила конкурсний відбір на посади 22 менеджерів та 23 продюсерів філій регіональних філій Суспільного. Відбір триватиме до 21 листопада 2017 року.

14 листопада 2017 року НСТУ оголосило конкурс на посади менеджерів та продюсерів для «Криворізької регіональної дирекції "Криворіжжя». Конкурсний відбір триватиме до 27 листопада 2017 року.

Повний текст Положення про конкурсний відбір на посаду менеджера (філії) публічного акціонерного товариства «Національна суспільна телерадіокомпанія України» та Положення про конкурсний відбір на посаду продюсера (філії) публічного акціонерного товариства «Національна суспільна телерадіокомпанія України» описаний тут

Фото з сайту: 1tv.com.ua

1