Стан Насірова дозволяє транспортувати його до суду

Стан Насірова дозволяє транспортувати його до суду

04.03.2017, 00:45

Насірову можуть обрати запобіжний захід вже сьогодні.

Стан здоров'я керівника Державної фіскальної служби Романа Насірова дозволяє транспортувати його до суду для обрання запобіжного заходу.

Як повідомило джерело DT.UA, засідання суду щодо Насірова має відбутися найближчим часом, можливо, навіть, до кінця дня п'ятниці, 3 березня.

За інформацією DT.UA, детективи Національного антикорупційного бюро отримали у "Феофанії" лікарську довідку щодо стану здоров'я Насірова, в якій не підтверджено попередній діагноз "інфаркт".

"Діагноз, вказаний в документі, дозволяє транспортування Насірова до суду для обрання запобіжного заходу", - сказав співрозмовник, не вдаючись в деталі.

Разом із тим, він уточнив, що стан здоров'я Насірова оцінюється, як "середньо важкий", в тому числі у зв'язку з депресією очільника ДФС.

Читайте також: Насирова отстранили с должности главы ГФС

Президент України Петро Порошенко прокоментував кримінальне провадження щодо голови ДФС Романа Насірова, зазначивши, що Національне антикорупційне бюро є незалежним правоохоронним органом.

Про це в Twitter повідомив прес-секретар президента України Святослав Цеголко. За його словами, відповідну заяву Петро Порошенко зробив, відповідаючи на питання журналістів. 

Раніше повідомлялось, що голову ДФС Романа Насірова, підозрюваного в нанесенні шкоди державі в 2 млрд грн, успішно прооперували.

Як повідомлялося, пізно ввечері 2 березня детективи НАБУ вручили главі ДФС Роману Насірову повідомлення про підозру в палаті "Феофанії", куди його госпіталізували вранці з діагнозом "гіпертонічний криз".

 

Як стало відомо DT.UA, в четвер, 2 березня, детективи НАБУ провели обшуки не тільки в ДФС, але і за всіма адресами, вказаними Насіровым в його електронній декларації, включаючи квартиру бабусі дружини глави ДФС.

У прес-службі НАБУ пояснили, що слідчі дії стосовно Насірова проводяться в рамках розслідування "газової справи Онищенка" по епізоду про незаконне надання відстрочки по оплаті ренти компаніями-учасниками корупційної схеми.

Голова ДФС підозрюється у вчиненні дій, які завдали державі збиток на суму 2 млрд грн.

Більше читайте тут: http://dt.ua/ 

1