Стали відомі перші подробиці жахливого вбивства матері та семирічної доньки у Кіцмані (ОНОВЛЕНО о 20.23)

Стали відомі перші подробиці жахливого вбивства матері та семирічної доньки у Кіцмані (ОНОВЛЕНО о 20.23)

03.10.2019, 18:18

У Чернівецькій області в місті Кіцмань знайшли мертвими жінку та її маленьку доньку.

Про це повідомляє Цензор.нет із посиланням на джерела у правоохоронних органах.

Видання повідомляє, що тіла жінки з дитиною виявили сьогодні, 3 жовтня, близько 16:00 у колодязі на території домогосподарства, де вони мешкали. На тілах є сліди ножових поранень.

Міський голова Кіцманя Сергій Булега у коментарі кореспондентці molbuk.ua підтвердив факт, але сказав, що не готовий коментувати.

Згодом у відділі комунікації Нацполіції області підтвердили інформацію про двох мертвих осіб. Так, у криниці виявили два тіла: жінки 1979 р.н. і її доньки 2011 р.н. з ознаками насильницької смерті.

Як повідомли https://promin.cv.ua/ у пресслужбі Нацполіції Чернівецької області, до правоохоронців зателефонував брат загиблої та повідомив, що давно не бачив її 20-річного сина, який проживав окремо від матері. 
 
 
У пошуках хлопця група реагування патрульної поліції Кіцманського ВП приїхала до матері розшукуваного, яка з донькою мешкала окремо. Оскільки вдома нікого не було, поліцейські почали оглядати територію господарства і помітили у криниці тіло людини. Про знахідку негайно повідомили на спецлінію «102».
 
За вказаною адресою негайно виїхало керівництво обласного управління Нацполіції, слідчо-оперативні групи ГУНП і Кіцманського відділу поліції, кінологічна служба, представники прокуратури Чернівецької області та Кіцманської місцевої прокуратури, УДСНС, а також фахівці Чернівецького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

Рятувальники дістали з криниці тіла жінки та дівчинки. Правоохоронці встановили особи померлих – 40-річної власниці господарства та її 8-річної доньки. На тілах поліцейські виявили колото-різані рани, що вказують на насильницьку смерть.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ознаками частини 2 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. 

20-річний син загиблої Гушуватий Сергій Сергійович зник у невідомому напрямку. Поліція оголосила його в розшук.

Відповідне орієнтування поліції оприлюднила газета "Вільне життя".

Подвійне вбивство у Кіцмані: у злочині підозрюють сина загиблої

Подвійне вбивство у Кіцмані: у злочині підозрюють сина загиблої



В разі встановлення інформації про його місце знаходження телфонуйте 102.

Molbuk.ua повідомляє, що підозрюваний у подвійному вбивстві матері та малолітньої сестри 20-річний Гушуватий Сергій залишив передсмертну записку.

Наявність передсмертної записки підтвердили у прес-службі Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області. 

Подвійне вбивство у Кіцмані: знайдено передсмертну записку сина загиблої

Подвійне вбивство у Кіцмані: знайдено передсмертну записку сина загиблої

 

.

1