Справа про вимагання хабара по курсу долара до кінця місяця може вже бути в суді  (+відео)

Справа про вимагання хабара по курсу долара до кінця місяця може вже бути в суді (+відео)

16.10.2013, 21:37

Справа заступника голови Першотравневої райради Шабана до кінця місяця може потрапити до суду.

Новий прокурор області Павло Павлюк запевнив, що першими справами, на які він звернув особливу увагу після призначення на посаду, стало розслідування корупційних діянь.  

Зокрема, прокурор пообіцяв, що вже до кінця цього місяця буде завершено розслідування кримінальної справи, в якій фігурує  заступник голови Першотравневої райради В.В. Шабан. Йдеться про підозру у вимаганні хабара в розмірі 100 тисяч доларів. Назвав він ще кілька резонансних справ, які розслідує прокуратура і у яких замішані чиновники. 

- Жодна справа по корупції не розвалиться на стадії досудового розслідування, - заявив Павло Павлюк. 

Нагадаємо, правоохоронці 02.06.2013р. під час отримання хабара в сумі 810 тис. грн. затримали заступника голови однієї з районних рад м.Чернівців Ш. Як повідомила прес-служба прокуратури Чернівецької області, вказані кошти чиновник отримав за сприяння в погодженні проекту реконструкції одного з міських ринків.

А в липні 2013 року міліція затримала заступника голови Садгірської районної в місті ради Віталія М. на хабарі. За інформацією прес-центру УМВС в області, чиновник вимагав і отримав 5 тисяч гривень від приватного підприємця за видачу дозволу.

Раніше ми повідомляли: Бурега про затримання на хабарі свого заступника: «Це провокація»

Вся Верховна Рада сміється, що в Чернівцях навіть хабарі беруть по курсу долара, - нардеп Бурбак (+відео)

1