Спочатку вибух бомби навпроти, тепер пожежа: біля будинку, де живе очільник Чернівців, сталася НП

Спочатку вибух бомби навпроти, тепер пожежа: біля будинку, де живе очільник Чернівців, сталася НП

29.10.2013, 01:52

У Чернівцях на вулиці О.Кобилянської виникла пожежа у ресторані "Карінтія". Це трапилося сьогодні, 28 жовтня, біля 16.30. На щастя, ніхто не постраждав.

Вогню очевидці не бачили, лише сильне задимлення.

- У моїй квартирі з-під паркету раптом пішов дим, вся квартира заповнилася димом за лічені секунди, - розповіла мешканка другого поверху. - Люди почали вибігати на вулицю. Був шок, на щастя вогню не було, лише сильне задимлення.

Перехожі розповіли, що машина рятувальників хвилин 15 не могла під’їхати до ресторану, бо не знали як розблокувати заїзд.

Причини пожежі встановлюються.

У грудні 2012 року, коли на цій самій вулиці в одному з корпусів медуніверситету стався вибух, портал citi.cv.ua повідомляв, що ця подія  обростає новими версіями. З-поміж інших розглядають і намір підірвати секретаря міської ради Віталія Михайлішина.

Розглядається також версія, що психічно хворий член однієї з опозиційних партій чекав під дверима будинку Віталія Михайлішина, який живе у будинку навпроти.

Зазначимо, у прес-службі УМВС України в Чернівецькій області повідомили, що правоохоронці розглядають усі версії вибуху: "від необережного поводження з вибухотехнічним пристроєм до погрози вбивством".

Джерело: molbuk.ua та citi.cv.ua

1