Співаючий депутат знявся з виборів, а Манчуленко написав до ЦВК заяву про відмову від балотування (оновлено)

Співаючий депутат знявся з виборів, а Манчуленко написав до ЦВК заяву про відмову від балотування (оновлено)

18.10.2012, 21:59

Кандидат у депутати на виборчому окрузі №201 Віталій Ткачук знявся з виборів. 16 жовтня він звернувся у Центрвиборчком із заяваою заявою про відмову балотуватися.

Нагадаємо, Віталій Ткачук народився 5 листопада 1980 року в місті Чернівцях, громадянин України, комерційний директор ТОВ "Буковина-Трейдінг", член ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "УКРАЇНА МАЙБУТНЬОГО", суб’єкт висування – ПОЛІТИЧНА ПАРТІЯ "УКРАЇНА МАЙБУТНЬОГО".

Кандидат у народні депутати на окрузі №202 (м.Сторожинець) Георгій Манчуленко написав до ЦВК заяву про відмову від балотування. Про це molbuk.ua повідомив сам політик.

- Я написав заяву і подав її до ЦВК, - сказав Георгій Манчуленко. - На окрузі існує загроза перемоги кандидата від Партії регіонів. Для мене українська справа є важливішою за власні амбіції, тож я написав заяву. Своїх людей на окрузі я переорієнтовую на підтримку кандидата від «Батьківщини» Олександра Фищука.

Однак дорогою до Києва у мене виникли фарсмажорні обставини — поламалася машина і довелося шукати таксі. Отож заяву було зареєстровано вже початком 16 жовтня, тоді як заяви приймалися до 24.00 15 жовтня.

Наразі Г.Манчуленко офіційно поки не знятий з виборів, він займається вирішенням цього питання.

Нагадаємо, Георгій Манчуленко висунутий на вибори партією "Собор", яка минулого тижня знялася з виборів.

Джерело: molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (2)

Невже на користь Я з Листочком

avatar

18 жовтня 2012 17:13

Правильно, чого пертись своєю челюстю ( свиннім рилом)

avatar

Маруся

18 жовтня 2012 17:46